SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

30 napos kihívást hirdet kezdő futóknak Lubics Szilvi és a CHERRISK

Családinet [cikkei] - 2023-03-23
Az antarktiszi ultramaratont megnyerő Lubics Szilvia ultrafutónak, arra is van energiája, hogy kezdő futókat támogasson: játékos kihívással szeretné a mozgás és a jótékonykodás fontosságára felhívni a figyelmet.
30 napos kihívást hirdet kezdő futóknak Lubics Szilvi és a CHERRISK

A futóedzőként is dolgozó Szilvi meg is osztotta jól bevált tippjeit és tanácsait, amelyeket érdemes megfogadni, ha valaki belevágna a futósportba.

Szilvi szerint egy közösség sokat segít a motivációban, ezért indít egy futó kihívást a CHERRISK csapatával közösen. Célkitűzésük, hogy a mozgás, a futás a mindennapok részévé váljon. A 30 napos kihívás 2023. március 22-től április 20-ig tart, és a futóterepen túl az Instagramon zajlik. Mire lesz szükséged, ha benevezel? Egy valódi futócipőre, jó adag elszántságra, a mobiltelefonodra és rajta erre az ingyenes applikációra: A CHERRISK GO alkalmazással minden ötödik, mozgással (séta, futás, biciklizés) töltött perc után egy pont, azaz egy virtuális „cserkó” jár. Az összegyűjtött cserkókat nemcsak kedvezményekre lehet aztán beváltani az appon keresztül, hanem jótékonysági „goodie”-ra is, ami beváltásonként 100 Ft támogatást jelent az adott nonprofit szervezetnek a CHERRISK jóvoltából. Kell ennél jobb motiváció?

Így vehetsz részt a kihívásban

A kihívásban az vehet részt, aki a napi mozgásáról fényképet készít, és a fényképet feltölti a saját nyilvános Instagram profiljára, a #cherriskkelfutok hashtag használatával. A mozgás lehet bármi: ha korábban leszállsz a buszról és besétálsz a munkahelyedre, az is számít.

Ha a mozgás örömén túl egy nyereményjátékban is indulnál az értékes ajándékutalványért, töltsd le az applikációt, amelyben nyomon követheted a mozgásoddal együtt növekvő cserkószámodat is. Az itt található, aktuális cserkószámodat mindig írd be az Instagram profilodra feltöltött fényképed képszövegébe!

A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a kihívás ideje alatt legalább egy fényképet tölts fel a fent leírt módon. Minél gyakrabban mozogsz és töltesz fel fényképet, annál nagyobb eséllyel indulsz a nyereményekért.

Szilvi tipp: Gyalogolni ér!

„Ha belevágsz a futásba, de nem tudsz olyan tempóban futni, hogy tudj közben beszélni, akkor a futótempó egyelőre neked túl intenzív. Ilyenkor válts nyugodtan gyaloglásra. A kezdő futóknál tökéletes a gyaloglás-kocogás váltogatása. Nagy élmény lesz megfigyelni, ahogy erősödsz, és egyre kevesebbet kell majd sétálnod” – javasolja Szilvi a kezdő futóknak szóló 10 pontból álló gyűjteményben.

Mivel Szilvi a futás mellett kifejezetten fontosnak tartja a keresztedzéseket is, a kihívásban mindenfajta aktivitásról készült képpel részt lehet venni. A lényeg, hogy elindulj és a mozgás rendszeres legyen.

A mozgással jótékonykodhatsz is

A CHERISK GO-ban 2023. május 10-ig elérhető Nevetnikék Alapítvány jótékonysági goodie beváltásával most a pécsi Nevetnikék Alapítványt támogathatod abban, hogy önkénteseik játékos foglalkozásokkal tehessék kicsit könnyebbé a kórházakban gyógyuló beteg gyerekek mindennapjait.

A kihívás további részletei és a játékszabályzat a CHERRISK Blogon érhető el.


Kezdd el most: mozogj és gyűjtsd a cserkókat az applikációval!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja