SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Fel a szívekkel - Ákos koncert és sok más program is a Plázson

Családinet [cikkei] - 2021-07-07
 [X]

Még mindig foci lázban ég a siófoki Plázs, de emellett már hét közben beindul a tánc a szerdai ingyenes Hab- illetve csütörtöki Señorita Latin Partyn. Hétvégén ismét a kedvenc partysorozatokkal várnak mindenkit a Balaton legmenőbb beach-ére, szombaton Ákos koncertezik a "Balaton nagyszínpadán", vasárnap pedig folytatódik a Miss Plázs választás, ezúttal július szépét keresik.
Fel a szívekkel - Ákos koncert és sok más program is a Plázson

Az egész ország foci Eb lázban ég, a Plázson azonban a balatoni csobbanás után lehet szurkolni a hatalmas, 12 négyzetméteres kivetítő előtt. A kényelmes szurkolói zónában természetesen a jó hangulat mellett a hideg italok is adottak, így gondtalanul drukkolhatsz a kedvenc csapatodnak nyaralás közben is.

Szerdától esténként ismét ingyenes Habpartyval várnak kicsiket és nagyokat a Music teraszon, míg csütörtökön forró latin zenékkel mozgatják meg a csípőket ugyanott a Señorita Latin Partyn.

Pénteken menetrendszerűen érkezik Metzker Viktória az Arénába, ahol ezúttal T. Danny lesz a vendége, míg a Music Teraszon ismét izzítják a „habágyúkat".

Szombaton a Burn on the Beach keretében ezúttal Willcox-ot köszönthetjük a parton, ahol már délután 1-től a legjobb zenék szólnak. Este a csillagok alatt az ország egyik legnépszerűbb pop-rock ikonja, Ákos lép fel. A Fel a szívekkel turné legutóbbi szerzeményéről kapta a nevét, melyben már egy biztatóbb, reményekkel teli, szebb jövőről énekel.

Reméljük a koncert után is marad erő a táncra, ugyanis utána érkezik a Rakonczai Piano estek harmadik felvonása, ahol legkedveltebb slágerekkel rophatjuk át magunkat a reggelbe Rakonczai Imre segítségével. Mindeközben a Wannabe Beach is beizzítja az időgépet, hogy elrepítsen a '90-es és 2000-es évek tarka univerzumába, míg a Supernova Techno csapata David Temessivel készül egy izgalmas, háromórás exkluzív, pulzáló szettel.

Vasárnapi levezetésként pedig ismét együtt izgulhatunk az EB döntőn az óriás kivetítő előtt, de ezen a napon választják meg július szépét is a Miss Plázs fit & beauty versenyen.

További információ: https://www.facebook.com/plazssiofok

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

A Fenntarthatósági Témahét alkalmából "Kukába az élelmiszerpazarlással" címmel indít plakáttervező pályázatot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja. Az április 25-től június 21-ig tartó pályázat során olyan műveket várnak, amelyek figyelemfelkeltő módon szemléltetik az élelmiszerpazarlás problémakörét, hangsúlyozva a fogyasztók egyéni felelősségét. A legérdekesebb alkotások készítőit értékes nyereményekkel díjazzák, valamint műveik a tervek szerint oktatási intézményekben jelennek majd meg országszerte a következő tanévtől.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
A szerkesztő ajánlja