SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szólj anyunak, a Plázson a Halott Pénz!

Családinet [cikkei] - 2023-07-18
Már csütörtökön ütős koncerttel indul a siófoki Plázs: érkezik Curtis, majd másnap a Halott Pénz, mindeközben kihajózhatunk a Plázs bulihajójával. Szombaton pedig a Radio1 Summer Festival vár mindenkit olyan neves külföldi fellépőkkel, mint Fedde Le Grand és Minelli, majd elrajtol négy helyszínen a Classic Fest is. Július 20-23. között is a Plázs felé mutat a buli iránytű.
Szólj anyunak, a Plázson a Halott Pénz!

Nem kell megvárni még a pénteket sem, a Plázson ugyanis már csütörtökön beindul a buli: a nagyszínpadon Curtis szövegel majd, előtte Essemm és 4Tress fűtik fel a hangulatot, míg az afterpartyról ezúttal is DR BRS gondoskodik a SzerelemCsütörtökkel, hogy belemozgasson mindenkit a hétvégébe.
 
Pénteken szólj anyunak, hogy a városban a Halott Pénz! A csapat rendszeres visszajárója a Plázsnak és minden alkalommal feledhetetlen koncertet adnak a Balaton partján, így most is ezt várhatjuk. Mindeközben folytatódik a Bahart x Plázs Boat Party is, ezúttal Metha-val (Be Massive) a fedélzeten hajózhatunk egyet, majd szokás szerint folytatódik a buli a Plázs Clubban a Be Massive dj-ivel: Dubecticuttal, Robert Makaival és WhoMannel. Ha péntek, akkor Metzker & Friends az Arénában! Metzker Viktória most a Tits Ganggel készül, azaz Yaminával karöltve veszik be a dj pultot, de szokás szerint Koósz Milán is beáll lemezeket pörgetni.  


 
A szombat estére készülve napközben érdemes a kánikula elől a Balatonba menekülni vagy a partról élvezni a Tezenis Beach Partyt. Este pedig folytatódhat a bulizás a Rádió1 Summer Festtel, ahol két külföldi vendég, Fedde Le Grand és Minelli is fellép, emellett Adam Ajkay, Bárány Attila, Cooky, Jauri, Joerjunior, Metzker Viktória, Newik és Yamina sem marad ki a buliból.

Ezt követően a Classic Fest négy helyszínen eleveníti fel a legendás 2000-es évekbeli klubokat és bulikat a múlt klubhimnuszaival. A Bed Beach miliőjét Bárány Attila, Hamvai P.G., Dj Free és Jován idézi meg, az I Love The 2000's fellépői Dance4Ever, Erős vs. Spigiboy, Dj Szatmári, Náksi, Peat Jr. Spy The Ghost és UBC lesznek, a Flört hangulatát Kühl, Newl és Szeifert hozzák el, a Wannabe Beach pedig ezúttal is a 90-es 2000-es évekbeli pop slágereket szolgáltatja csillámporba bújtatva.
 
A Plázson vasárnap sincs megállás. Az év egyik legnagyobb balatoni sport és fitness eseményével vár a Viwa Just Clear Beach Fitness Fesztivál, ahol spinning bringára pattanhatunk, kipróbálhatjuk az iron boxot, az aerobickot és még megannyi mozgásformát a csillogó Balaton mellett. A sportfesztiválra a belépés strandbelépővel ingyenes.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja