SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ingyenes matek távoktatás elsőtől az emelt szintű érettségiig, a Matek Oázistól

Családinet [cikkei] - 2020-03-31
Ingyenes matematika távoktatási programot állított össze első osztálytól az emelt szintű érettségiig a Matek Oázis, az egyik legnépszerűbb digitális távoktatási portál. A szolgáltatás teljes körű felkészülést tesz lehetővé a legnehezebb témakörökből, az iskolai matematika távoktatás kiegészítéseként.
Ingyenes matek távoktatás elsőtől az emelt szintű érettségiig, a Matek Oázistól

Az Ingyenes Matek Oázis Tudástár a legnehezebb 1-11. osztályos matematika témaköröket, valamint a "Turbo" matematika érettségi felkészítő teljes programját tartalmazza. A témakörök az iskolabezárás első hetének tapasztalatai, a pedagógusok visszajelzései és a diákok aktivitása alapján lettek kiválasztva.

Mivel a legnehezebb helyzetben az érettségizők vannak, ezért az iskolabezárások idejére ingyenesen elérhető a Matek Oázis teljes „Turbo érettségi felkészítő” csomagja. Az interaktív tananyagokkal rövid idő alatt is sikeresen tudnak felkészülni a 12. osztályos diákok a középszintű érettségire, az emelt szinten érettségizőknek pedig az analízis tananyagok nyújtanak komoly segítséget.

„Tizenhárom éve fejlesztjük a Matek Oázis digitális oktatási rendszerét. Ezt a tudást szeretnénk megosztani, ezért elérhetővé tesszük a legtöbb nehézséget okozó tananyagokat, mert ebben a nehéz helyzetben kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk” – mondta B. Békési Bea a Matek Oázis alapítója, oktatási vezetője.

A tananyagok a matekmindenkinek.hu/tananyagok/tudastar internetcímen, regisztráció után ingyenesen használhatók. A több évfolyamon áthúzódó tematikus oktatási oldalak interaktív oktató videók, gyakorló tesztek és képességfejlesztő játékok segítségével támogatják a tanulást. A tananyagok jelentős részben már elérhetők, a tartalom hamarosan teljes lesz.

A Matek Oázis egyedülállóan interaktív anyagai felébresztik a matematika iránti érzéket. Lépésről lépésre vezeti a gyerekeket, közben interaktív kérdésekkel segít fókuszt tartani, sikerélményekkel motivál és erősíti az önbizalmat, ezzel használható tudást épít.

Az iskolabezárások idejére ingyenessé tett témakörök az iskolai távoktatást kiegészítve megkönnyíti a diákok önálló tanulását, csak egy kis szorgalom kell hozzá.

A gyakorlást, korrepetálást, gyorsabb egyéni fejlődést és a szülői ellenőrzést segítő prémium tartalmak minimál áron érhetők el az iskolabezárás ideje alatt.

###

A Matek Oázisról
A Matek Oázis hazánk egyik vezető matematika távoktatási platformja. 2007-ben alapította B. Békési Bea matematika-fizika szakos tanár, miután gyakorló pedagógusként felismerte az informatikai eszközök alkalmazásának lehetőségeit a matematika oktatásban. Az indulás óta mintegy kétezer tananyag készült, mellyel több mint 200 ezer diák matematika tanulását segítette. A Matek Oázis honlapja a matekmindenkinek.hu címen érhető el.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Pexels / pixabay

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Már a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján is kezeltek idén súlyosan beteg gyermeket szamárköhögéssel. Míg a korábbi években maximum egy-két megbetegedést tapasztaltak éves szinten Magyarországon, addig az idei első negyedévben már 12 esetet regisztráltak. A betegség ellen létezik védőoltás, amit a gyerekek kötelező oltásként kapnak meg, de a kisbabákra különösen veszélyes lehet, ha a védettség kialakulása előtt fertőződnek meg a kórral.
Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Május utolsó vasárnapján vidám gyerekzsivajjal és kacagással telik meg az ország: ez a nap a gyerekekről szól. Érdemes ellátogatni valamelyik családi rendezvényre - mutatjuk gyereknapi programajánlónkat, melyben ingyenes eseményeket gyűjtöttünk össze. Gyűjteményünk a teljesség igénye nélkül készült, hisz országszerte megszámlálhatatlan helyen tartanak gyereknapi rendezvényt: ha nem találsz hozzád közel esőt a listán, nézz szét a hozzád közel eső városok, települések programajánlói között is!
A diabétesz kialakulása előtt évekkel lehetnek jelei egy gyakori szövődményének

A diabétesz kialakulása előtt évekkel lehetnek jelei egy gyakori szövődményének

Idegbántalomra utaló kisebb eltéréseket már egészséges cukoranyagcseréjű, de cukorbetegség szempontjából magasabb kockázati csoportba tartozóknál is találtak a Semmelweis Egyetem kutatói. A vegetatív és érzőidegrendszer zavarát okozó állapot jeleinek mielőbbi felismerése segítheti a betegség megelőzését és hatékonyabb kezelését.
A szerkesztő ajánlja