SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Flo Rida a 2020-as EFOTT-on - A legnagyobb slágereivel és egy vadiúj albummal érkezik Sukoróra a gospelénekesből lett rapperóriás

Családinet [cikkei] - 2020-02-12
 [X]

Az EFOTT szervezőcsapata közzétette az első nemzetközi fellépőt, akit a Velencei-tó partjára várnak: ő pedig nem más, mint a világhírű amerikai rapper, Flo Rida! Produkcióját hazai közönség még biztosan nem láthatta, hiszen régi nagy slágerei mellett legújabb albumával fogja végigbulizni a nyarat. Ráadásul mindezt egy Pitbullal közös dal előzi meg hamarosan. Nézzük, ki mindenki érkezik még a 45. EFOTT-ra!
Flo Rida a 2020-as EFOTT-on - A legnagyobb slágereivel és egy vadiúj albummal érkezik Sukoróra a gospelénekesből lett rapperóriás

A többszörös Grammy-jelölt amerikai rapper Tramar Dillard néven látta meg a napvilágot a floridai Carol Cityben, egy hatalmas családban: hét lánytestvérével töltötte mindennapjait. Művésznevén elmondása szerint nem gondolkodott sokat, mindössze szülőállama elnevezését bontotta két részre, így híresült el Flo Rida néven, akit a legtöbben a mai napig a Flo becenévvel illetnek. Kisgyermekként testvéreivel gospel kórusban énekelt, végül azonban kiderült, hogy a stílus szöges ellentéte, a rap áll szívéhez közel.

Tizenévesen rapbandákkal kezdte karrierjét, majd több népszerű mixtape-ben és stúdióalbumban is közrejátszott. 2006 hozta neki a nagy áttörést: ekkor már szerződést írt alá és olyan floridai rapperekhez társult, mint például T-Pain. A 18,3 milliós Instagram-táborral jeleskedő Dj Khaled albumán debütált, majd 2008-ban Low című dalával robbant be a köztudatba, amely tíz héten keresztül vezette a Billboards Hot 100-as toplistát és egyben a Step up 2 film betétdalául is szolgált. Innen már nem volt megállás, folyamatosan dobta piacra a világhírű slágereket, olyan előadókkal, mint Ke$ha (Right Round), David Guetta (Club Can’t Handle Me) vagy Sia (Wild Ones). Eddig 5 stúdióalbummal jelentkezett, a legutolsót 2015-ben adta ki, és most bejelentette: egy hónapon belül egy Pitbullal közös új dal, a nyár folyamán pedig egy friss és ropogós album is napvilágot lát majd! Beharangozásként a dologhoz mindössze ennyit fűzött: „Ezzel az albummal is meg szeretném majd táncoltatni a közönséget!”

A fesztivál fenti headlinere mellett újabb nagy hazai előadókat is közzétettek a szervezők: az már biztos, hogy 2020. július 15-20. között a Velencei-tó északi partján hatalmas bulit csap majd a Follow The Flow, Majka & Curtis, a ByeAlex és a Slepp, a Margaret Island, az Irie Maffia, az Ocho Macho, a The Biebers, a Blahalouisiana és a legutóbbi X-Faktor egyik legnagyobb felfedezettje, Manuel.

Majka & Curtis - EFOTT 2020
Majka & Curtis

ByeAlex és a Slepp - EFOTT 2020
ByeAlex és a Slepp

Irie Maffia - EFOTT 2020
Irie Maffia

Blahalouisiana - EFOTT 2020
Blahalouisiana

 

EFOTT, csak szabadon...

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

A Fenntarthatósági Témahét alkalmából "Kukába az élelmiszerpazarlással" címmel indít plakáttervező pályázatot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja. Az április 25-től június 21-ig tartó pályázat során olyan műveket várnak, amelyek figyelemfelkeltő módon szemléltetik az élelmiszerpazarlás problémakörét, hangsúlyozva a fogyasztók egyéni felelősségét. A legérdekesebb alkotások készítőit értékes nyereményekkel díjazzák, valamint műveik a tervek szerint oktatási intézményekben jelennek majd meg országszerte a következő tanévtől.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
A szerkesztő ajánlja