SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Üdvözlőlapok Anyák napjára

Adorján Éva [cikkei] - 2009-04-30
Itt a várva-várt tavasz, és ha tavasz, közeledik egyik legszebb ünnepünk is, Anyák napja! Ennek okán ragadtam "tollat".
Üdvözlőlapok Anyák napjára

Most újból csicseregnek a fák, rügyeznek a madarak. Oh, bocsánat, inkább fordítva! Biztosíthatom, ez a tavasz "jótékony" hatása. (Vagy csak én gondolom, és inkább az a helyzet, hogy valami nincs egészen rendben ott fönt, a két fülem között?) Ennyi bolondozás után (de hát április van!) végre komolyabbra fordítom a szót.
 
Az ünnepek mindig ráirányítják figyelmünket az igazán fontos dolgokra. Lehet, hogy a helyzetünk pillanatnyilag nem sok jóval kecsegtet, de egy területen, a családi összetartás, támogatás területén ez még hasznunkra is válhat.

Hogyan? Két felől is.

  • Rászorultságunkban megtanulunk kérni, ami azért fontos, mert a legtöbben szívesen adunk, de kérni... Az valahogy nehezen megy!
  • Másrészt ha más gondját- baját látjuk, könnyebben észrevesszük, hogy a magunké nem is olyan nagy gond. Beindul a segíteni akarás érzése, és az így aktivizálódó energia gyógyhatással bír mi magunkra is.

Tehát vészesen közeledik Anyák napja!

Arra gondoltam, talán segítségére lehetek azzal, ha le tud tölteni félkész anyák-napi üdvözleteket, melyeket azután a saját fotójával díszítve átnyújthat Édesanyjának, Nagymamájának.

Ha pedig Ön is azok közé tartozik velem együtt, akinek már nincs kit köszönteni ezen a szép májusi ünnepnapon, szomorkodás helyett segítsen valakinek a környezetében, hogy még nagyobb örömet tudjon szerezni Édesanyjának, vagy Nagymamájának! Meglátja, a közös tervezgetés, megvalósítás közben az Ön bánata is enyhülni fog.

Egy rövid magyarázat a félkész üdvözletek használatához: ha meg tudja oldani, a legkényelmesebb Microsoft Publisher programmal az üdvözlet szerkesztése. Ehhez a .pub végződésű linkre kattintson. Az általam kék-nek nevezett .pub változatot készítettem el a két, kicsit különböző belső oldallal (a Publisher nagy előnye, hogy az üdvözlet 4 oldalát egyidejűleg tudja szerkeszteni, csak az egyes oldalakat jelképező kis ikonokra kell kattintania az oldalak közötti váltáshoz). Ezeket a keret1 és keret2 névvel különböztetem meg. A virág és erdő a keret1-el készült. Ha Önnek a keret2 jobban tetszik, töltse le a kék keret2-őt, vágja ki a keretet és másolja bele.
Ha Microsoft Word programmal rendelkezik, külön le kell töltenie az üdvözlet fedőlapját, és külön a belső oldalát a .doc végződésű linkre kattintva.

Mindkét változatnál a keretbe tudja a saját fotóját belehelyezni.

Kék fedőlap keret1.pub Virág fedőlap.pub Erdő fedőlap.pub
Kék fedőlap keret2.pub Virág külső oldal.doc Erdő külső oldal.doc
Kék fedőlap, külső oldal.doc
Belső oldal, keret1.doc Belső oldal, keret2.doc

(A megvalósítást segítő levél a www.arckepesajandek.hu  "100 ötlet + 1 jótanács naponta" sorozat 1. részének VI. levele. Ha úgy érzi szüksége lenne mélyebb magyarázatra, szívesen elküldöm Önnek ezt a levelet. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy a http://www.arckepesajandek.hu "Kapcsolat" hivatkozásra kattintva megírja nekem ezt az óhaját.)

Munkájához sok sikert kívánok!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
A szerkesztő ajánlja