SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Comic Con őrület Budapesten: Rekordszámú rajongó ünnepelte a popkultúrát

Családinet [cikkei] - 2024-05-24
 [X]

Óriási sikerrel zárult a hétvégi Budapest Mastercard Comic Con, amelyre minden eddiginél többen voltak kíváncsiak. A kétnapos eseménysorozaton 25.756 látogató vett részt, amely a tavalyi látógatószám közel kétszerese. A hollywoodi sztárok mellett a társ- és vendégrendezvények is nagy érdeklődést keltettek, így a Board Game Expo és a KoreaOn kulturális fesztivál is hozzájárult a látogatócsúcshoz.
Comic Con őrület Budapesten: Rekordszámú rajongó ünnepelte a popkultúrát

Idén is szép számmal képviseltették magukat az ismert hollywoodi sztárok a budapesti Comic Con-on. A rekordszámban érkező érdeklődőknek lehetőségük nyílt közös képet készíteni és autogramot kérni többek között Afshan Azadtól, Clive Standentől, Deep Roytól, Erick Avaritől, Eric Robertstől és Jerome Flynntől is. A sztárdömping mellett limitált kiadású merchandise termékeket, képregényeket és egyedi művészeti alkotásokat is beszerezhettek a rajongók, továbbá számos workshop és játék várta az érdeklődőket.

Deep Roy
Deep Roy

Eric Roberts
Eric Roberts

A programkínálat igazán színesre és változatosra sikeredett, amit a társ- és vendégrendezvények csak tovább fokoztak. Kiemelkedő érdeklődés övezte a KoreaOn kulturális fesztivált, illetve az első alkalommal megrendezett Board Game Expot is, amelyre közel 4000 rajongó volt kíváncsi, bizonyítva a társasjátékok növekvő népszerűségét Magyarországon. Az eseményeken egyszerre elevenedtek meg a filmek, a képregények, az animék és videójátékok világa – így kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták a számukra legérdekesebb programot. Két nap alatt pedig összesen 25.756 ember látogatta meg a rendezvényt és hagyta magát elvarázsolni a filmek és játékok világában.

Comic Con: Cosplay

„A Budapest Comic Con és a Board Game Expo nem csak rendezvények, hanem közösségi élmények. Vendégeink és a szervezők visszajelzései alapján a hazai Comic Con versenybe akár szállhatna valamennyi hasonló európai rendezvénnyel, sőt, sok területen túl is szárnyalja azokat. A Board Game Expo a mi saját kezdeményezésünk, mert hiszünk abban, hogy szükség van egy független társasjátékos rendezvényre. Jövőre ismét együtt mozog ez a két esemény, de elképzelhető, hogy önállóan is megrendezzük majd a jövőben.” – mondta el Csanda Gergely, a Budapest Mastercard Comic Con főszervezője.

Comic Con: Képregények

A hatalmas érdeklődést elősegítette, hogy idén egy kreatív integrált kampánynak köszönhetőn még többen értesültek az eseményről a Lounge Group jóvoltából. Óriásplakátok, izgalmas hírek és kisfilmek járultak hozzá a rendezvény népszerűsítéséhez és ismertették meg a Comic Cont az érdeklődőkkel. A hatalmas sikeren felbuzdulva már a jövő évi rendezvényt is beírhatjuk a naptárunkba: 2025. június 14-15. között ismét találkozhatnak a popkultura kedvelői a Hungexpon.

Comic Con: Cosplay

Az idei év hangulatáért és az ott készült fotókért érdemes ellátogatni a rendezvény hivatalos honlapjára, a budapestcomiccon.hu-ra.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
5 hasznos tipp kontaktlencsét viselőknek

5 hasznos tipp kontaktlencsét viselőknek

Viszket vagy ég a szeme, amikor kontaktlencsét visel? Számos oka lehet annak, hogy kontaktlencse-viseléssel összefüggő kellemetlenségeket tapasztal. Dr. Lendvai Zsanett, a Budai Szemészeti Központ szemész szakorvosa segítségével összeszedtük a probléma hátterében álló lehetséges okokat, illetve tippeket is adunk a panaszok enyhítésére.
Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Nemet mondani nem könnyű, főleg nem a gyerekünknek, mégis elengedhetetlen része a szülői szerepnek ez is: hiszen felelősségre, önkontrollra és érzelmi szabályozásra tanítja a kicsit. A következetes és szeretetteljes nevelés hatására a gyerekek biztonságban érzik magukat, és magabiztos, felelős felnőttekké válhatnak. De hogyan mondjunk nekik nemet?
Egy betegség, amelyet félreértések és előítéletek kísérnek - május 24. a Szkizofrénia Világnapja

Egy betegség, amelyet félreértések és előítéletek kísérnek - május 24. a Szkizofrénia Világnapja

A Szkizofrénia Világnapjának célja, hogy felhívja a figyelmet e komoly mentális betegséggel küzdők gondjaira, csökkentse a velük szembeni megbélyegzést, és elősegítse irányukba a társadalom megértését és támogatását.
Számoljunk le a szívelégtelenséget övező leggyakoribb tévhitekkel!

Számoljunk le a szívelégtelenséget övező leggyakoribb tévhitekkel!

A szívelégtelenség több mint 64 millió embert érint világszerte1, és ahhoz képest, mennyire gyakori betegség, rengeteg hiedelem és félelem övezi. Hamis feltételezésekre hagyatkozni azonban rendkívül veszélyes lehet, amelyek mind a betegség megelőzését, mind pedig a páciensek gyógyulását, illetve partnerként történő együttműködését hátráltathatják. Az alábbiakban összegyűjtött néhány fontos tévhit megcáfolásával mindezt elkerülhetjük.
A szerkesztő ajánlja