SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megtalálták: 10 kilométert gyalogolt és az erdőben aludt a 6 éves Zóra, miután eltűnt

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-11-14
Kutyasétáltatás közben tűnt el a kislány. Szerencsére jól fel volt öltöztetve, így nem hűlt ki nagyon éjszaka, csak másnap talált rá egy siklóernyős.
Megtalálták: 10 kilométert gyalogolt és az erdőben aludt a 6 éves Zóra, miután eltűnt

Követte a kutyáját egy darabig, aztán eltévedt a nagy ködben

Csodával határos módon túlélte a 6 éves kislány, hogy az éjszakát 3 fokban, az erdőben töltötte, és összesen 10 kilométert gyalogolt. 

Győrtől nem messze tűnt el Zóra, miután délután a kutyájával játszott. Úgy tudjuk, hogy a kislány gyakran játszott kint. Egy 5 hektáros körbekerítetlen tanyáról tűnt el a kislány. Időnként visszakiabált a szüleinek, hogy minden rendben, ezt fél négykor még megtette, de négykor már nem - Írta a kisalföld.hu.

Követte kutyáját egy darabig, de aztán eltévedt a ködben, és nem talált vissza a házhoz. 


Az erdőben aludt 3 fokban: csoda, hogy túlélte

A kislány az egész éjszakát a szabad ég alatt töltötte, az erdőben aludt, mert nem tudott hazatalálni. Az egyik repülőtér közelében talált rá reggel egy siklóernyős. A testhőmérséklete alig volt 36 fok. 

A rendőrség mellett rengeteg civil is kereste éjszaka a kislányt. Az édesanya a Facebookon köszönte meg annak a több száz segítőnek, akik egész éjjel keresték a gyermeket.

„Megtalálta egy siklóernyős Mehringer Szabolcs, akinek szívből hálásak vagyunk! Köszönet MINDENKINEK, aki eljött és velünk együtt kereste Zórát. Nagyok vagytok!!!” – írta az anyukája a Facebook oldalán.
 


 

Hőkamerás drónokkal, kutyákkal is keresték a gyereket

A kislány keresésére hőkamerás drónokkal és kutyákkal indultak, de a munkát nagyon nehezítette a sötétség és a köd. 

Másnap reggel egy siklóernyős vette észre a magasból a gyereket, ahogy a reptér közelében álldogált. A siklóernyős szintén a keresőcsoport tagja volt. 

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat is részt vett a kislány felkutatásában, a szolgálat vezetője azt mondta, minden olyan helyet megnéztek, ahol baleset érhette őt.

"Egész éjjel kerestük a kislányt, a tanya körüli összes kutat és olyan helyet átnéztük, ahol esetleg baleset érhette. Aztán ma reggel jött a csodás hír, hogy megtalálták. Nagyon örültünk, hogy így végződött ez a történet" – mondta Balázs László, a szolgálat vezetője.
 


 

A rendőrség pedig a következőkről tájékoztatott:

“A 2022. november 13-án 16 óra körül egy Péri tanyáról eltűnt kislány felkutatása sikeresen záródott november 14-én a délelőtti órákban. A gyermekre Pér községben lévő repülőtér környezetében találtak rá a keresők a nagy erőkkel végrehajtott összehangolt művelet eredményeként. A kislány egészséges, azonban a körülményekre tekintettel őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.” 

Indexkép: Dorothe képe a Pixabay-en

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja