SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megszülte és magára hagyta a szőlőhegyen: sírt és lélegzett a baba, mikor megtalálták, mégsem élte túl

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-06-18
Baranya megyében, Márfa szőlőhegyen hagyta magára az édesanya a kisbabáját. Az újszülöttet még életben találták, de a kórházban később meghalt. A rendőrség emberölés miatt folytat nyomozást.
Megszülte és magára hagyta a szőlőhegyen: sírt és lélegzett a baba, mikor megtalálták, mégsem élte túl

Sírt és lélegzett az újszülött, amikor megtalálták

Csütörtök éjjel értesítették horvát társszervek a magyar rendőröket arról, hogy az eszéki kórházban elláttak egy nőt, aki feltehetően előző délután Magyarországon megszülte a gyermekét, majd magára hagyta. A kitartó kutatásnak köszönhetően élve találták meg a magára hagyott csecsemőt a márfai szőlőhegyen a rendőrök.
 


A 31 éves horvát állampolgárságú nő nem adott konkrét választ arra, hogy pontosan hol adott életet gyermekének, beszámolója ellentmondásos volt. Ennek ellenére sikerült megtalálni a csecsemőt, aki sírt és lélegzett, de súlyos állapotban volt. 

A kutatásban egy orvosi végzettséggel rendelkező rendőr is részt vett, aki a mentők kiérkezéséig szakszerű ellátásban részesítette az újszülöttet. Később a babát kórházba szállították, és bár az orvosok nagy erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy megmentsék a kicsi életét, sajnos nem élte túl a küzdelmet. 

Indexkép: PoliceHungary / Youtube

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja