SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az érettségit ünnepelték - kizuhant egy budai ablakból a 17 éves fiú

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2020-05-11
A társaság egy budai lakásban szórakozott, amikor éjjel 2 körül Richárd kizuhant az ablakon. Szülei szerint rengeteg a kérdőjel az ügyben.
Az érettségit ünnepelték - kizuhant egy budai ablakból a 17 éves fiú

A budai Fő utca egyik társasházának második emeleti lakásában ünnepelte az érettségit az a 17-18 évesekből álló társaság, amelynek egyik tagja, Richárd éjjel 2 körül kiesett az ablakon. A ház aljában lévő kisbolt eladója rögtön hívta is hozzá a mentőket, akik a sérült kamaszt a Szent János Kórházba szállították.

A fiú szüleit egy órával később értesítette a társaság egyik lány tagja, aki azt mondta: siessenek, mert a fiuk kábítószerezett és nagyon rosszul van. Valamiért azonban egy teljesen más, pesti címet adott meg nekik, így a szülők csak órákkal később, számtalan kétségbeesett telefonhívás után tudták meg, hol keressék őt.

Hajnalban néhány percre beengedték őket gyermekükhöz. Azóta már több médium is arról tájékoztatott, hogy a fiú elhunyt, időközben azonban kiderült, ez nem igaz: a fiatal él, de válságos állapotban van.

Richárd 17 éves, élsportoló, jövőre érettségizne.

A rendőrség a társaság öt tagját állította elő kábítószer birtoklása és rongálás miatt.
 

 

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja