SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az Univerzum üzenetei

Fülöp Borostyán [cikkei] - 2019-10-31
Ha azt gondolod, hogy az Univerzum nem üzen neked, akkor nagyon tévedsz. Minden embernek üzen!
Az Univerzum üzenetei

Ha azt gondolod, hogy az Univerzum nem üzen neked, akkor nagyon tévedsz. Minden embernek üzen! Álmok, számok, felhők, eltávozott lelkek által többek között. Gondolom, már te is voltál úgy, hogy álmodtál valamit, ami teljesen, vagy legalább részben teljesült. Esetleg nem tudtál szabadulni egy bizonyos számtól. Gondolok itt arra, amikor valaki a 3.-on lakik, a 3-as ajtónál, 3 tagú a családja, és ráadásként még a sorsszáma is a 3-as. Biztos láttál már formákat is kirajzolódni a felhőkből. Például egy kiskutyát pont akkor, amikor meghalt a kis kedvenced. Netán volt olyan, hogy egy baleseted előtt leesett az eltávozott hozzátartozód fényképe a polcról.

Nos, ha igen, akkor most figyelj egy kicsit! Ezek az üzenetek érted vannak, azért, hogy neked jobb legyen! Ezek által fel tudsz készülni elkerülendő helyzetekre, és feldolgozandó problémákra. Amik miatt majd sokkal könnyebben veheted az akadályokat az életedben.

Bármi gondod is legyen az életedben, figyeld az álmaidat, a számokat, amik körülvesznek, nézz fel az égre, a felhőkre, vagy keresd bárhol a jeleket. Hidd el, az Univerzum üzen neked! A dolgod csak annyi, hogy megállj egy kicsit, elcsendesedj, és vedd észre az üzeneteket!

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: blickpixel / pixabay

Fülöp Borostyán


Fülöp Borostyán
Cigánykártya jósnő, spirituális tanácsadó

Elérhetőségeim:
Email: fulopborostyan@gmail.hu
Facebook: https://www.facebook.com/fulopborostyanjosno
https://www.facebook.com/borostyan.fulop
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja