A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Így varázsolt egy kopár csarnokból csodálatos esküvői helyszínt egy ara

Családinet [cikkei] - 2014-11-12
Egy Redditor Lenabean nevű menyasszonynak elképesztő ötlete támadt! Nem mindennapi esküvői helyszínt választott a nagy nap színhelyéül, ráadásul ő maga díszített fel mindent.
Így varázsolt egy kopár csarnokból csodálatos esküvői helyszínt egy ara

Az amerikai Redditor egy Memphisben található mezőgazdasági centrumot bérelt ki az áprilisi esküvőjére. Az óriási, szürke és kopár csarnokban májustól-októberig piac működik, ahol a helyi termelők árulhatják a portékáikat.

Az ara azonban olyasmit láthatott meg ebben a helyben, amit csak kevesen tudnának elképzelni. 11.000 égő felhasználásával igazán hangulatos esküvői helyszínt varázsolt az amúgy szomorkás atmoszférájú teremből. Az oltárhoz vezető utat szőnyeggel terítette le, és cserepes növényekkel szegélyezte, ezzel eleganciát kölcsönözve a hatalmas térnek.

A hölgy azt is elárulta, hogy nem kellett több százezer forintnak megfelelő dollárt költenie a csarnok dekorálására, ugyanis az összes égőt töredék áron, akciósan vásárolta.


Forrás: huffingtonpost.com
Képek:
Kelly Ginn Photography

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja