A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Vádemelést javasol a rendőrség a szombathelyi kórházból elvitt újszülött ügyében

Családinet - 2014-10-16
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást a szombathelyi Markusovszky kórházból elvitt újszülött ügyében, és vádemelést javasol az ügyészségnek - közölte honlapján szerdán a rendőrség.
Vádemelést javasol a rendőrség a szombathelyi kórházból elvitt újszülött ügyében

Az egynapos kislányt július 9-én délután egy 38 éves szombathelyi asszony és 31 éves unokaöccse azzal a szándékkal vitte magával a kórház szülészeti osztályáról, hogy sajátjukként neveljék fel. 
    
Eltűnését a kórház azonnal jelentette. A rendőrök még aznap délután egészségesen megtalálták a kislányt, és visszavittek a kórház újszülöttrészlegére.


    
A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottakat.
A nyomozás során kiderült, hogy az ötgyermekes, elvált asszony - akinek öt fia közül négy már felnőtt - márciusban elvetélt, és tanúvallomások szerint unokaöccsével már régóta készült tettére. A gyanúsítottak több Vas megyei kórház szülészeti osztályát feltérképezték, és beszerezték a babaápoláshoz szükséges kellékeket is - ismertette az eset másnapján sajtótájékoztatóján Tiborcz János Vas megyei rendőrfőkapitány.

Forrás: MTI
Fotó: patrisyu/FreeDigitalPhotos.net

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja