A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Bekábítószereztek és prostitúcióra kényszerítettek egy kiskorút Pest megyében

Családinet - 2014-10-13
Őrizetbe vettek egy férfit, valamint fiatalkorú társát, mert több mint egy éven át kábítószer használatára, illetve prostitúcióra kényszerítettek, és bántalmaztak egy kiskorú lányt, akit az apja adott el - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője az MTI-vel.
Bekábítószereztek és prostitúcióra kényszerítettek egy kiskorút Pest megyében

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: adataik szerint a kislányt az apja 2010 nyarán adta el egy ráckevei férfinek, de a lány nem érezte jól magát, ezért hazaszökött. Az apa néhány nappal később ismét eladta a gyermekét, ezúttal F. András 47 éves budapesti lakosnak, aki a lányt prostituáltként dolgoztatta, az így keresett pénzt pedig rendszeresen elvette tőle. A kiskorút többször kábítószerezte, és bántalmazta is - tette hozzá a szóvivő.
    

Néhány hónap elteltével a kislány egy szintén prostituáltakat futtató férfi segítségével megszökött F. Andrástól, de 2013 és 2014 nyara között továbbra is prostitúcióra kényszerítették Pest megyében, és többször meg is verték. A lánynak egyik ügyfele segítségével sikerült megszöknie. 
    


A nyomozók F. Andrást és fiatalkorú társát október 9-én elfogták, őrizetbe vették, ellenük gyermekprostitúció, kihasználás és kerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a PMRFK vizsgálati osztálya.     
    
A rendőrség mindkét gyanúsított esetében indítványt tett az előzetes letartóztatás kezdeményezésére - mondta Beluzsárné Belicza Andrea.

Forrás: MTI
Fotó: nixxphotography/ FreeDigitalPhotos.net

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja