A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

10 dolog, amit a fiamnak tudnia kell a házasságról!

Családinet - 2014-07-09
Az Oregonban élő Clint Edwards két gyermekes édesapa, aki a manapság egy igen népszerű tevékenység, a kispapa-blog írásával szórakoztatja olvasóit. A 7 éves, videojáték-megszállott Tristan fiának most leírja, hogy mi az a 10 dolog, amit a házasságról tudnia kell, majd ha felnő.
10 dolog, amit a fiamnak tudnia kell a házasságról!

Az apuka saját tapasztalataiból állította össze a listát, ezzel gondolva gyerek jövőjére.

1. Senki sem fog annyira frusztrálni, mint a feleséged. Ő lesz az, aki majd megkérdőjelezi a döntéseidet, motivál, őszintévé tesz magaddal szemben, így érve el, hogy öntudatos légy. Mindez nagyon jó dolog!

2. Nem csak te vagy az egyetlen, akinek véleménye van. Olykor jobb, ha befogod a szád, mert lehet, hogy tanulnál is valamit.

3. Van, amikor egyszerűen magára kell hagyni. Egy civakodás, veszekedés következtében lehet elvonul, bezárja magát a fürdőbe, vagy elmegy egyet autózni.

4. Más nőket is észre fogsz venni, hiszen férfiból vagy. A kérdés csupán az, hogy miként oldod ezt meg. Semmiképp se feled az esküdet, amit az oltár előtt fogadtál!

5. Lesznek olyan időszakok, amikor a házban szörnyű rendetlenség uralkodik majd, főleg miután a gyerekek is megszületnek. A rendrakás ugyanúgy a te dolgod is, nem csak az övé, úgyhogy irány mosni, mosogatni!6. Vidd el randizni, vegyél virágot is neki! Közhelynek tűnik, de a nőknél ez nagyon sokat számít. Ezen keresztül érzik, hogy mennyire fontosak nekünk. Ne hanyagold el a feleséged, vedd észre, hogy ott van melletted, és tedd boldoggá! Nem muszáj mindig virágot venned neki! Derítsd ki, hogy vajon milyen apróságnak örülne!

7. Minden nap mondj szépeket! A nőknek nagyon fontos, hogy szépnek érezzék, lássák magukat. Neked az is dolgod, hogy minden nap feltöltsd a feleséged önbizalommal, hiszen a tévéből és az újságokból csodaszép testű hölgyek kacsintanak rá, akik számtalan plasztikai műtéten és fogyókúrán vannak már túl. Tudasd a feleségeddel, hogy igen is szép, még ha a szülés után meg is változott az alakja.

8. Foglalkozz a gyerekekkel, még ha egész nap dolgoztál is, és csak este jut rá időd! Ne gondold soha, hogy az asszonynak könnyebb volt a napja, ő is szétdolgozta magát, még akkor is, ha Gyesen van. Te is szülő vagy, vedd ki a részed a gyereknevelésből is!

9. Nincsen semmi baj, ha problémáid, kétségeid vannak, beszéld meg azokat a feleségeddel! Azért vetted el őt feleségül, mert szereted és ő is téged, így sokkal könnyebb megküzdeni a nehézségekkel. Ha problémád van, mondd el neki és meg fog hallgatni, hiszen ez a feladata, épp úgy, mint neked!

10. Mondd minden nap, hogy szereted! Ez megerősíti a benned való hitét, ezáltal erőt ad neki, hogy érdemes kitartania melletted. Az a vicc, hogy minél többször mondod neki, hogy szereted, annál többször fogja ő is ugyanezt válaszolni.

Forrás: www.filantropikum.com

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja