SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Azt mondja, nem segít a feleségének takarítani, mosogatni, vigyázni a gyerekekre - imádják az apa videóját

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-10-23
Több millióan látták már a futár videóját, melyben arról beszél, hogy mit gondol a házimunkáról és a gyereknevelésről.
Azt mondja, nem segít a feleségének takarítani, mosogatni, vigyázni a gyerekekre - imádják az apa videóját

Nem segíthetek a feleségemnek ezekben a dolgokban, ugyanis mindez az én dolgom is

J.R. Minton egy texasi UPS futár, aki az alábbi videója miatt lett népszerű az interneten. A 32 éves férfi a felvételen a céges kocsijában ül, és arról beszél, hogy mit is gondol a háztartási munkákról és a gyereknevelésről. 

Úgy fogalmaz, hogy nem segít a feleségének főzni. Ahogy nem segít takarítani, mosni, vagy a gyerekekre vigyázni sem. 

És itt jön a csavar, a videó ugyanis így folytatódik: 

"Mert azt teszem, amit apaként és férjként is meg kell tennem. Főzök, takarítok, mosok. Gondoskodom a gyerekekről. Nem segíthetek a feleségemnek ezekben a dolgokban, ugyanis mindez az én dolgom is" - mondja. 

A kommentelők imádják a férfi gondolkodásmódját. Sokan írták azt, hogy bárcsak az ő férjük is így gondolkodna, hiszen van aki még arra sem tudja a férjét rávenni, hogy a WC-t lehúzza maga után. 

A férfi a today.com-nak arról beszélt, hogy az ő szülei teljesen másképp csinálták ezt annak idején - a gyerekként látott mintákon szeretne most változtatni:

"nem segítünk a feleségünknek, nem bébiszitterei vagyunk a gyerekeinknek. Ennek a gondolkodásmódnak meg kell változnia. Itt az ideje felnőni" - mondja. 

A párnak egyébként négy gyermeke van, akik egy és hét év közöttiek.

@minton__jr

♬ original sound - J.R. Minton

Indexkép: minton__jr / TikTok

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Már a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján is kezeltek idén súlyosan beteg gyermeket szamárköhögéssel. Míg a korábbi években maximum egy-két megbetegedést tapasztaltak éves szinten Magyarországon, addig az idei első negyedévben már 12 esetet regisztráltak. A betegség ellen létezik védőoltás, amit a gyerekek kötelező oltásként kapnak meg, de a kisbabákra különösen veszélyes lehet, ha a védettség kialakulása előtt fertőződnek meg a kórral.
A szerkesztő ajánlja