SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

"Ő gondoskodott rólam gyerekkoromban, és nem akarom őt egy idősek otthonában látni" - 96 éves nagymamájára vigyáz az unoka

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-30
A Fülöp-szigeteki fiatal a TikTok-on lett népszerű, miután megmutatta, hogy telnek a napjai 96 éves nagymamájával. A fiú azt mondta, nagymamája sokat vigyázott rá, amikor kicsi volt, most szeretné ezt viszonozni.
"Ő gondoskodott rólam gyerekkoromban, és nem akarom őt egy idősek otthonában látni" - 96 éves nagymamájára vigyáz az unoka

"Ő gondoskodott rólam gyerekkoromban, és nem akarom őt egy idősek otthonában látni"

Teljes munkaidőben ápolja 96 éves nagymamáját a 29 éves Chris Punsalan, egy Fülöp-szigeteki fiú. Tudta, hogy nagymamája sokkal jobban jár, ha vele marad, mint ha idősek otthonába adná, ezért is döntött így. Sokat foglalkozott vele a nagymamája, amikor még kicsi volt, szeretné most ezt a törődést és gondoskodást viszonozni neki. 

Chris a TikTok-on mutatta be, hogyan is élnek ők ketten. 

"Amíg mások dolgoztak, én inkább a nagymamára vigyáztam, mert ő gondoskodott rólam gyerekkoromban, és nem akarom őt egy idősek otthonában látni” – mondta a fiatal férfi.
 


 

Már majdnem hét éve élnek együtt, egy videóban el is magyarázta, hogy milyen a napi rutinjuk, hogy telnek a napjaik.

Reggel 6-kor kelnek, a nagymamája imádkozik, majd reggeliznek. Ezután újra alvás következik, 12 órakor ébred a nagymamája, akkor jön az ebéd, a fogmosás és a fogselyem. 

Ezután bekeni a hátát egy krémmel, ami jó a hátfájására, majd újra lepihen a nagymamája. Fél 6-kor következik a vacsora, este 8-kor pedig az újabb alvás.
 

@firstnamechris I’ve been taking care of my grandma every day for 3 years. This is a typical day for us. #foryou #foryoupage #StayFresh #dailyroutine #jobforme ♬ Married Life - Michael Giacchino

 

Az egész világot meghódították videóikkal

Amíg ő pihen, addig a férfi a laptopja előtt dolgozik. 

Videóik már bejárták az egész internetet, rengetegen kedvelik a párost és tisztelik a fiatalt, amiért így kitart nagymamája mellett és gondoskodik róla. 

Ez persze nem jelenti azt, hogy a fiú ne élne tátrsasági életet. Amikor ő edzőteremben vagy a barátaival van, akkor a nagymamára egy rokonuk vigyáz. 
 

@firstnamechris Replying to @amw0430 ♬ Kuma - Chris Punsalan

 

A nagymama egyébként tanárnőként dolgozott 20 éven át. Chris az asszony múltjából is mutatott képeket, és azt is elárulta, hogy mindenen átívelő szerelem fűzte a nagymamáját a nagypapájához.
 

@firstnamechris

old pictures of my grandma 👵🏼

♬ Kuma - Chris Punsalan

 

Indexkép: StockSnap képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja