SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ez az egyetlen flörtölési technika, ami mindig beválik a pszichológusok szerint

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-01-17
Fontos a kisugárzás, a csábító külső és a vonzerő is, mégis van valami, ami szinte mindig beválik.
Ez az egyetlen flörtölési technika, ami mindig beválik a pszichológusok szerint

Humor mindenek felett!

Akár egyéjszakás, akár hosszú távú kapcsolatról van szó, egy technika mindig beválik - írja a LADbible. A Norvég Tudományos és Technológiai Egyetem (NTNU), a Bucknell Egyetem és a New York-i Állami Egyetem kutatói 40 flörtölési technikát vizsgáltak, ehhez pedig 1000 norvég és amerikai diák volt segítségükre. 

Arra voltak kíváncsiak, hogy mely trükkök válnak be leginkább az ismerkedés közben. A kutatás során arra jutottak, hogy sem az életkor, sem a vallás, sem az extrovertáltság, de még az egyéni vonzerő sem befolyásolták a különböző technikák hatékonyságának megítélését.

  • A rövid távú - akár egyéjszakás - kapcsolatokban fontosak voltak azok a jelzések, amik szexuális elérhetőséget sugalltak.
  • Míg a hosszú távú kapcsolatoknál a nők azt figyelték a leginkább a férfiakban, hogy mennyire nagylelkűek, mutatják-e az elköteleződési hajlandóság jeleit. 

Egy módszer azonban minden esetben működött, és ez a humor

A norvég egyetem pszichológiai tanszékének professzora szerint az egyik leghatékonyabb módszer mások megnevettetésének képessége.

Hozzátette, hogy ugyanilyen fontos az is, hogy értékeljük a másik humorát. Azonban a viccmesélés a legtöbb esetben nem vezet sikerre. 


A randizás alapszabályai

Nem mindegy, hogy miről beszélgetünk a randin - ezekre érdemes odafigyelni, hogy ne legyen kínos

Csorba Katalin protokoll szaktanácsadó szerint az első randevún nagyon fontos, hogy két ember egymásra tudjon figyelni. Ezért nem javasolja sem a közös vásárlást, sem a baráti társasággal való közös programot, sem pedig a mozit és színházat. Mint mondja, később be lehet iktatni ilyen programokat is, de első alkalommal érdemes egy olyan helyszínt választani, ahol egymásra tudunk figyelni. Ilyen lehet például egy séta a vízparton, ha nem tudunk vagy nem akarunk feltétlenül beülni valahová.

”Ha olyan témát hoz fel valaki, amelyben a saját politikai, vallási meggyőződése, vagy bizonyos kérdésekben hajthatatlan állásfoglalása van, és ezt megpróbálja a másikra kényszeríteni, az az öngóllal egyenlő” – árulja el a szakértő.


Ne hallgassuk el, ha van gyerekünk, és ne állítsunk valótlant, mert úgyis kiderül

Mint mondja, vannak olyan alapinformációk, amiket nagyon fontos elmondani már a legelején.

”Egy szülő sokkal óvatosabban ismerkedik, ezért is fontos, hogy kit enged a gyereke közelébe akár férfiként, akár nőként. Akinek gyermeke van, az felelősséggel tartozik iránta. Ha ki is alakít egy kapcsolatot, akkor már a kezdet kezdetén tisztázni kell, hogy bizony abban a kapcsolatban ott vannak a gyerekek. Hogyha ezt a másik fél valami miatt nem tudja, vagy nem akarja elfogadni, akkor ez rögtön az elején derüljön ki” – javasolja Csorba Katalin.

Csorba Katalin protokoll szaktanácsadó szerint a bizalomkialakítás alapja, hogy nem állítunk magunkról valótlant.

”A társkereső oldalakon az alapadatoknál fontos, hogy a valóságnak megfelelő adatokat adjunk meg. Ha 150 centiméter, akkor ne írjon 180-at, mert észre fogja venni az adott személy. Ugyanez igaz a fotókra is. Ha egy 5 vagy 10 évvel korábbi fotót kap az illető, akkor teljesen természetes mindkét nem részéről, hogy ha az, amit utána lát, az nem tetszik neki, akkor átverve érzi magát”  – árulja el a szakértő. 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja