SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megmutatta a 10 gyerekes anyuka, mennyit dolgozik reggel 5-től éjfélig - VIDEÓ

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-01-17
Reggel 5 órakor kel, hogy mindenkinek el tudja készíteni a reggelijét, bepakolja a tízóraiját és elrakja a kimosott ruhákat. Este, amikor már mindenki alszik, ő még éjfélig ébren van - megmutatta, mit csinál akkor. Az biztos, hogy elképesztő energiája van!
Megmutatta a 10 gyerekes anyuka, mennyit dolgozik reggel 5-től éjfélig - VIDEÓ

5 órától éjfélig talpon van

Annyi házimunkát végez egy nap alatt Alicia Dougherty, mint más egy egész hét alatt sem. Minden csak szervezés kérdése, állítja az édesanya, akinek már több mint 2,1 millió követője van TikTok-on.

A reggeli rutin az ő családjukban a következő:

@doughertydozen Have a great week! You Got This! #9to5 #MorningRoutine #Sandwich #SandwichQueen #CleaningTikTok #OrganizingTikTok ♬ original sound - Dougherty Dozen

Nekem csak egy gyerekem van, mégis szinte mindennap mosok, 10 gyerekkel el sem tudom képzelni, mennyit kellene? Egész nap megy vajon náluk a mosógép?

De főzni is elképesztő lehet ekkora mennyiségben, a bevásárlásról nem is beszélve… Ráadásul, ahogy a videóban is látszik, az édesanya még arra is figyel, hogy mindenkinek a saját ízlése szerint tálalja a spagettit:

@doughertydozen Do you like sauce on your spaghetti? #DinnerRecipe #LargeFamily #BigFamily #MyLifeBeLike ♬ Ooh Ahh (My Life Be Like) [feat. Tobymac] - Grits


Amikor mindenki alszik, ő házimunkát végez

Az esti rutinját is megmutatta a 10 gyerekes édesanya, ami pedig a következőkből áll:

Kicsomagolja a gyerekek ételhordó dobozait, aztán mindent elmosogat. Utána a fürdőszobába megy, ahol nagy rendetlenség várja. Elpakolja a ruhákat, felakasztja a törülközőket, másnap reggelre pedig mindenkinek fogkrémet nyom a fogkeféjére. Ezután kikészíti a gyerekek másnapi ruháját és bepakolja nekik az uzsonnájukat. A kabátokhoz megy, kesztyűt tesz a zsebekbe, a hátizsákokba pedig maszkot. És ha ez nem lenne elég, még nekiáll porszívózni és mindenki iPadjét felrakja a töltőre.

@doughertydozen #Routine What’s Your #EveningRoutine ? #BigFamily #BigFamilyLife #MomLife #10kids ♬ GOOD VIBES - Ellen Once Again

Az édesanya videóit rengetegen követik, egyesek csodálattal néznek rá, mint egy szuperhősre, míg mások nem értik, miért kell mindent az anyának egyedül csinálnia, miért nem vonják be a házimunkába a férjet és a gyerekeket is.


11 vetélés után 10 gyermek

A 40 éves nő és férje, Josh évekig próbálkoztak, hogy gyerekük születhessen, de sajnos minden próbálkozásuk sikertelen volt. Összesen 11 vetélést éltek át. 

2011-ben döntöttek az örökbefogadás mellett, így érkezett a családjukba Alex. Éppen akkor, amikor az édesanya teherbe esett első lányukkal, Zoey-val. 8 évvel később már 10 gyerekes családdá váltak. Hat gyereket fogadtak örökbe és négynek pedig Alicia maga adott életet. 

A TikTok-hoz a járvány kirobbanása után csatlakozott, mint ahogy elmondása szerint mindenki más is. De arra nem számított, hogy ennyire népszerű lesz. 

”A napjaink azzal teltek a bezártság alatt, hogy mások videóit néztük és nevettünk. Aztán mi magunk is elkezdtünk videókat készíteni, hobbiból. Később pedig rájöttünk, hogy a történetünkkel másokat is inspirálhatunk a nevelőszülőségre vagy az örökbefogadásra” – mondja az édesanya, akinek a videóit a TikTok-on már több mint 1,2 millióan követik. 

A pár arra is szeretné felhívni a figyelmet, hogy vegyük fontolóra a tinik és a testvérek örökbefogadását is, akik egyébként elszakadnának egymástól, vagy akiknek kevesebb az esélyük az örökbefogadásra. 

És hogy miért jó egy ilyen nagy családban élni? Mert, ahogy ő fogalmaz, hatalmas boldogságot és örömet hoz, nemcsak a saját életükbe, hanem mindenkiébe, akikkel találkoznak.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja