SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mosókapszula papírdobozban - Az Ariel PODS mosókapszulái mostantól kartondobozban kaphatók

Családinet [cikkei] - 2022-11-24
 [X]

Az Ariel Magyarországon is bevezette a forradalmian új ECOCLIC® kartondobozát. Az új kartoncsomagolás FSC-tanúsítvánnyal rendelkezik, és úttörő technológiájának köszönhetően mindenki számára könnyen használható, valamint igazoltan biztonságos a gyermekek számára is.
Mosókapszula papírdobozban - Az Ariel PODS mosókapszulái mostantól kartondobozban kaphatók

Az új ECOCLIC® kartondoboz a P&G legújabb csomagolási megoldása, kidolgozása több mint négy évbe telt, többek közt azért, mert Európa-szerte több mint 2500 fogyasztóval, köztük szülőkkel, mozgás- és látáskorlátozott felhasználókkal és kognitív fogyatékkal élőkkel végzett szigorú kutatásokat folytattak.

Az új ECOCLIC® kartondoboz egy áttörő csomagolási innováció, amely teljes mértékben újrahasznosítható, FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, és minimum 70%-ban újrahasznosított rostokat tartalmaz.

„Az új ECOCLIC® kartondoboz bevezetésével 6500 tonna műanyagot takarítunk meg évente Európában. – mondta Elvan Onal, a P&G mosó- és tisztítószer üzletágának európai alelnöke. – A csomagoláson túl tudjuk, hogy a mosás szénlábnyomának közel 60%-a felhasználói fázisból származik, főként a víz melegítéséből. A COOLCLEANTM technológiával ellátott Ariel PODS kapszulák új formulája kiemelkedő teljesítményt nyújt hidegebb mosáskor is, a csökkentett hőmérsékleten történő mosással pedig kevesebb áramot fogyasztunk, ami nemcsak alacsonyabb karbonlábnyomot jelent, de kisebb a villanyszámlát is.”

Ariel Extra Clean mosókapszulák

Az Ariel PODS® mosókapszulák előállítása során nem keletkezik gyártási hulladék, amely kiemelten fontos lépés a Procter & Gamble azon elkötelezettségében, hogy 2025-ig 30%-kal csökkentse a mosó- és tisztítószer üzletágában a műanyagok mennyiségét Európában.

A Procter & Gamble Ariel PODS® mosókapszuláinak újonnan kialakított csomagolása ergonomikusabb, és intelligens, hangos kattanással jelzi, hogy a doboz biztonságosan záródott, így garantálva a gyermekek biztonságát. A ECOCLIC® doboz tervezése során a vállalat fogyatékkal élő fogyasztókkal is együttműködött, és két új funkciót épített be a csomagolásba. A doboz tetején tapintható logó található, a NaviLens QR-kód pedig a telefonos alkalmazás segítségével a termék hangos leírását olvassa be, így a látássérültek tájékoztatásához nyújt segítséget. A NaviLens kódok több mint 12-szer távolabbról is beolvashatók, mint a klasszikus QR- vagy vonalkódok.

„Ez a kartoncsomagolás az Ariel egyik legnagyobb újítása. 4 éven át tartó alapos kutatásba fektettünk annak érdekében, hogy a fogyasztók elégedettségét helyezzük tervezésünk középpontjába, miközben olyan fenntartható megoldásra törekedtünk, amely jelentős műanyagcsökkentéssel is jár.” – tette hozzá az alelnök.

Az új Ariel PODS® COOLCLEAN™ technológiának köszönhetően könnyen eltávolítja az élelmiszerek okozta szennyeződéseket, például pudingok, levesek, szószok, tészták és salátaöntetek által okozott foltokat, valamint a keményítőt is. Egyedi illatának köszönhetően a textíliák tiszta és friss illatúak lesznek.

Ariel mosókapszulák CoolClean technológia EcoClic kartondobozban

Az A.I.S.E. (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products) legutóbbi európai felmérése1 alapján a háztartások átlagos mosási hőmérséklete 42,4 °C, és a mosásoknak kevesebb, mint egyharmadát (28%-át) végzik 30 °C alatt, ezért a P&G kiemelt küldetése, hogy ezen szokásokon változtasson, és a hidegmosás használatára ösztönözze a fogyasztókat. Az alacsony hőmérsékleten történő mosás a bolygó számára is kedvező, ha például csak Európában mindenki 40°C-ról 30°C-ra csökkentené a mosási hőmérsékletet, akár 3,5 millió tonnával kevesebb lenne a széndioxid kibocsátás, ami annyit tesz, mintha kétmillió autót vonnánk ki az utakról. A hidegebb vízben való mosás emellett hosszabb ideig megőrzi ruháink minőségét is.

További információ:
https://www.everydayme.hu/markak/ariel
https://www.pg.co.uk/environmental-sustainability/

1 https://www.aise.eu/our-activities/information-to-end-users/consumer-research.aspx

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja