SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Bohócdoktorok adománycsomagokkal segítik a háborúból menekülő ukrajnai kisgyermekeket

Családinet [cikkei] - 2022-03-04
A Mátrix Közhasznú Alapítvány piros orros bohócdoktorai a héten a harmadik adomány csomagot indították útnak a háború miatt menekülni kényszerülő családok felé. A lakossággal közösen gyermekruhákat, tartós élelmiszert, ágymatracot, pelenkát, higiéniai dolgokat, illetve 500 tábla Szeretetcsokit vittek, a bajban lévők azt nagy szeretettel fogadták.
Bohócdoktorok adománycsomagokkal segítik a háborúból menekülő ukrajnai kisgyermekeket

Összefogással erősebbek vagyunk! Az önkéntesen működő Mátrix Közhasznú Alapítvány csapata szállítók, adományozók, adományt fogadók, szállást adók, illetve jótékonysági önkéntesek jelentkezését várja. Ahol tudnak a bohócdoktorok is bevetik magukat. Rácz Anett alapítványi elnök az emberek segítségét kéri: iskolák, cégek, magánszemélyek, civilek, politikusok, szegények, gazdagok mind fogjunk össze, segítsünk közösen megtölteni a következő háborús menekültek számára készülő segélyszállítmányt minden földi jóval! Jelmondatunk nem hiába az, hogy "Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek!" - mindenkinek hála az összefogásért!

bohócdoktorok a háború ellen

Mikor? Hova?
Centerke Adományozó Központ
Adomány leadás: kedd és péntek 10-16 óra között
Cím: Szeged, Tisza Lajos krt 12. (Dózsa utca sarok)
Web: www.centerke.hu

A háború okozta veszélyhelyzetben a következő adományokkal tudsz segíteni:

 • tisztálkodó szerek, szappan, tusfürdő, női dolgok,
 • wc papír, zsebkendő, törlőkendő, babatörlő kendő,
 • pokróc, törölköző, esőkabát, esernyő,
 • kötszer, gyógyszer (pl. recept nélküli fájdalom csillapító)
 • meleg - jó ruházat,
 • konzerv, tartós élelem,
 • kisüveges üdítők - ásványvíz,
 • tea és kávé, cukor, tej, ez az azonnali ellátásban segít
 • ropi és keksz, nápolyi,
 • kakaós tej gyerekeknek, kicsi szívószálas üdítők,

Így is segítheted a jótékonysági akció sikerét:

 1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.
 2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.
 3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthetsz! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja