SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ismerjük meg 2023 legjobb arctisztító maszkjait!

Családinet [cikkei] - 2023-03-24
 [X]

A tisztító arcmaszkok a rendszeres bőrápolás részét kell képezzék. Az arcbőr a leginkább érzékeny a negatív tényezőkre, ezért nagyon fontos az esetleges szennyeződések eltávolítása. Cikkünkben felfedjük a legnépszerűbb és legsikeresebb darabokat!
Ismerjük meg 2023 legjobb arctisztító maszkjait!

Miért pont maszk? Egyszerű: a mosakodó gél vagy hab nem mindig elég, hiszen az átalában csak egy réteg kozmetikumot és külső szennyeződést mos le. Az ápolás hatékonyabbá tételében, a pórusok szennyeződéseinek eltávolításában, a gyulladások megszüntetésében különböző összetételű és állagú maszkok segítenek.

A MAKEUP webáruház készlete minden nap bővül, ennek köszönhetően rendkívül egyszerű a vásárlás - a széles választék lehetővé teszi néhány kattintással a bevásárlást az egész család számára, hiszen a csecsemőknek szánt készítmények tárháza is gazdag.

https://makeup.hu/categorys/24088/ linkre kattintva pedig  a legjobb arctisztító maszkokkal is találkozhatunk, amik egy bizonyos életkor felett elengedhetetlenné válnak az arcápolásban.

PCA Skin Purifying Mask tisztító arcmaszk

Egy kiváló házi készítésű agyagmaszk, amely hámlaszt, méregtelenít és eltávolítja a szennyeződéseket a sima, tiszta és ragyogó bőr érdekében. Algával és teafaolajjal dúsított a bőr tökéletes méregtelenítésére és megtisztítására, kifogástalan!

Ericson Laboratoire Pure-biotic Acti-Biotic Sebo-Mask tisztító sebo-maszk aknés bőrre

A legjobb arctisztító agyagok komplexumát tartalmazza, amely nemcsak helyreállítja a bőr normál ásványi összetételét, hanem fertőtlenítő hatással is rendelkezik, megszüntetve a sebeket és a gyulladásokat. A rendszeres használat szabályozza a faggyúmirigyek működését, így a bőr simává és tisztává válik. A maszk egyetlen felhordása is elegendő az arc felületének előkészítéséhez a további kozmetikai eljárásokhoz.

SkinCeuticals Clarifying Clay Masque arctisztító maszk

A kaolint és a bentonitot, a két természetes földi agyagot  tartalmazó maszk, valamint az egyik legjobb arctisztító, a hidroxisav (5%) kombinációja felszívja a felesleges faggyút és eltávolítja a szennyeződéseket. Gyengéden hámlasztja az elhalt hámsejteket, nyugtatja a bőrt, csökkenti a bizsergést és a bőrpírt. A bőr visszanyeri ragyogását és szépségét.

Omorovicza Deep Cleansing Mask arctisztító maszk

A pórusokat mindig eltömíti a por, szennyeződés és faggyú. A gyulladások és a fekete pontok ellen az agyagmaszk a legjobb arctisztító megoldás. Varázslatosan kihúzza az összes szennyeződést, így az arc egyszerűen ragyog a tisztaságtól. Az elit magyar Omorovicza márka tisztító arcmaszkja további hasznos anyagokkal telíti a bőrt.

Dermalogica Active Clearing Sebum Clearing Mask faggyúszabályozó tisztító maszk

A Dermalogica márka kozmetikai termékeinek köszönhetően minden nő professzionális bőrápolást tud végezni otthon. A faggyúszabályozó tisztító maszk a szokásos eljárást valódi élménnyé varázsolja. Az agyag, szalicilsav, bisabolol, pórsáfrányolaj és niacinamid alapú kiegyensúlyozott formulának köszönhetően a termék sokféle feladatot old meg: alaposan tisztít, de nem szárít, gyorsítja a gyulladásos elemek gyógyulását és megelőzi az újabb aknés gócok kialakulását.

Klapp Caviar Power Mask arcmaszk

A legjobb arctisztító maszk, ha többre vágyunk, hiszen az értékes mandula- és makadámiaolajok intenzíven gazdagítják a bőrt különféle tápanyagokkal. Ezek helyreállítják az epidermális réteg sérült területeit, hatékonyan erősítik és jól megnyugtatják azt. A fekete kaviár fehérjék csökkentik a ráncok súlyosságát, feszesítő hatásúak, eltüntetik a fáradtság nyomait, javítják az arcszínt, növelik a sejtmembránok feszességét és rugalmasságát.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja