SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egy rendőr élesztette újra a 9 napos babát a piros lámpánál

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-03-16
A házaspár épp a kórházba tartott kislányukkal, mert a pici rosszul volt. A piros lámpánál a csecsemő fuldokolni kezdett. Egy rendőr sietett a segítségükre.
Egy rendőr élesztette újra a 9 napos babát a piros lámpánál

"Elkezdett sírni, és ez volt a legjobb hang, amit csak hallhattunk"

A házaspár, Joe és Jodi Schleicher épp a kórházba tartottak kilenc hónapos kislányukkal, aki nem volt jó állapotban. A piros lámpánál a baba még rosszabbul lett, fuldokolni kezdett. A szülők körbenéztek, hogy kitől kérhetnének segítséget, és megpillantottak egy rendőrautót. 

Egy sofőr integetésére lett figyelmes a rendőrnő, aki azonnal odasietett a kocsihoz. Amikor kiderült, hogy mi a baj, elkezdte a kis Olivia újraélesztését. 

Két ujjával végezte a szívmasszázst a 9 napos babán, és mindent megtett, hogy visszahozza. Időközben megállt mellettük egy büntetés-végrehajtási tiszt is, és ő is felajánlotta a segítségét.

Egy defibrillátort hozott a férfi, amire szerencsére végül nem volt szükség, ugyanis a mellkasi nyomások sikerre vezettek. 

A rendőr így emlékszik vissza a történtekre: 

“A baba vett egy levegőt, aztán volt még néhány másodperc, egy újabb nagy levegővétel, majd újabb kis levegővételek következtek, és végül elkezdett sírni. És ez volt a legjobb hang, amit csak hallhattunk."
 


 

A rendőr úgy döntött, hogy nem várja meg a mentősöket, ő maga vitte a kisbabát a legközelebbi kórházba. 

Az életét sikerült megmenteni, de a picinek sajnos azóta is vannak egészségügyi problémái a szívével.
 


 

Indexkép: WTAE-TV Pittsburgh / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja