SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tüntesd el visszereid még nyár előtt!

Családinet [cikkei] - 2014-02-27
Nem csak esztétikailag zavaróak, de a komfortérzeten is rontanak a visszerek, hajszálerek. Dr. Sepa György, az Oxygen Medical sebésze, érsebésze szerint érdemes még kihasználni a kevésbé napsütéses időszakot és egy kíméletes eljárással megszabadulni a kellemetlen visszerektől.
Tüntesd el visszereid még nyár előtt!

Nem esztétikus és veszélyes
 
Genetikai hajlam, kedvezőtlen munkakörülmények, illetve nőknél a terhesség következtében kialakult hormonális állapot megváltozása és a vénákra gyakorolt káros hatása következtében alakul ki leggyakrabban a visszeresség.
Lényege a nyomásviszonyok megváltozása a mély- és a felületes vénás rendszer között, melyet a felületes illetve mélyvénákban kialakult billentyű elégtelenség okoz.

A visszeresség ugyanakkor nem csak esztétikailag zavaró, de a következményesen kialakult vénás pangás károsítja a bőr vérellátását is. Ezért könnyebben alakulnak ki gombás és más bakteriális fertőzések, melyek mikro-bőrrepedéseket okozva elősegítik a gyulladásos folyamatok, így az orbánc kialakulását is. Ez pedig közvetve trombózist, illetve nyirokérgyulladást okozhat.
A visszeresség legsúlyosabb következménye a lábszárfekély kialakulása. Ezért mindent a vénás pangás csökkentése nem csak kozmetikai, de kifejezetten egészségi kérdés is.

A visszerek rádiófrekvenciával is kezelhetők

A visszerek kezelésében jól beválnak a kíméletes lézeres műtétek, de az utóbbi időben kiderült, hogy az Fcare System rádiófrekvenciás készülék még ennél is kíméletesebb lehet, ugyanis sokkal kisebb hőmérsékleten éri el a kellő hatást és ez által enyhébb a környező szövetekre gyakorolt hatása is.

- Voltaképpen a mikrohullámot használjuk fel a kezelésre, amely magas frekvenciájú energia segítségével hőhatást fejt ki az erekre - ismerteti dr. Sepa György, az Oxygen Medical sebész, érsebész főorvosa. - Az igen vékony, speciálisan szigetelt tű 4 MHz frekvenciájú rezgése által kiváltott hőhatás elpusztítja a kapilláris erek falát és azok tartalmát is. A kezelt érfal összezáródik, a benne lévő vér hirtelen megalvad. Az eljárás szinte fájdalommentes és bármely testrészen elvégezhető, beleértve a nehezebben kezelhető arcot, a térd és boka környékét. A kezelést követően ráadásul nincs szükség kompressziós harisnya alkalmazására sem.  

Hajszálér vagy fő vénatörzs?

A rádiófrekvenciás készülék nagy előnye, hogy a kis- és hajszálerek kezelésében, seprűvénák, pókhálóvénák, telenagiectasiák, vörös foltok és arcon elhelyezkedő hajszálértágulatok kezelésére is alkalmas. Összehasonlító vizsgálatokból kiderült, hogy a korábban lézerrel is kezelt betegek jobbára kíméletesebbnek tartották a rádiófrekvenciás kezelést, enyhébb fájdalomról számoltak be és arról, hogy így nem volt szükség a bőr hűtésére, mint a lézeres kezelés esetében. A beavatkozás altatás, gerincérzéstelenítés illetve vágás nélkül történik, a páciensnek csupán 2-3 nap kiesést jelent a munkából.  

Mivel minden visszérkezelést részletes érsebészeti vizsgálat előz meg, így nem okozhat későbbi szövődményt egy fel nem ismert érszűkületből adódó sebgyógyulási zavar sem. A visszérbetegség, krónikus vénás elégtelenség okát kiderítve pedig nemcsak a látható bőrelváltozástól szabadulhatunk meg, de az alapbetegség is kezelhető lesz.

Forrás: www.oxygenmedical.hu
Fotó:
marin - FreeDigitalPhotos.net

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Nem tudták ellátni a fulladó gyereket, mert az asszisztens késett, az orvos pedig nem tudott belépni a rendszerbe

Március 15-én reggel nyolckor vitték be a váci gyerekorvosi ügyeletre a szülők fulladó gyereküket, az orvos azonban nem tudott belépni a számítógépes rendszerbe az asszisztens segítsége nélkül, aki késett. Így az orvos nem tudta ellátni a kétéves kisfiút.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja