A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Baktériumok és más mikroorganizmusok réme: Az erős immunrendszer

Családinet - 2012-12-06
 [X]

ELLENÁLLÓBBAN, HOSSZABBAN, JÓ ÉLETMINŐSÉGBEN!

Védekező rendszerünk igen egyszerű alapstratégia szerint működik: felismerni az ellenséget, mozgósítani a hadsereget és támadni.
Baktériumok és más mikroorganizmusok réme: Az erős immunrendszer

Az immunrendszer fő sejtjei a fehérvérsejtek. Az immunrendszernek saját keringése van, amit a nyirokerek alkotnak. A nyirokfolyadék a nyirokerekben kering. A nyirokrendszer részei: mandulák, csecsemőmirigy, nyirokcsomók, nyirokerek, máj, lép, tüdő, féregnyúlvány (vakbél), csontvelő és belek. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség.

ImmunitásA velünk született védettség embrionális korban alakul ki. A szerzett immunitásra születésünk után teszünk szert természetes (pl. ha egy kórokozó megfertőz minket, az immunrendszerünk aktiválódik, ha legyőzi a betegséget, akkor a fertőzést okozó anyagot – antitestet – megjegyzi, így ha újbóli fertőzés történik betegség lefolyása szinte tünetmentes lesz), vagy mesterséges úton. Vannak olyan betegségek, amik kijátsszák az immunrendszer működését, vagy olyan súlyosak, hogy a szervezet képtelen megbirkózni velük, ezért mesterséges immunitás kialakítása szükséges. Ennek eszköze a védőoltás.

A fertőzés elleni szerek, például antibiotikumok, gomba és vírus elleni szerek segíthetik a szervezet védekezőképességét. Mindazonáltal, ha az immunrendszer súlyosan károsodott, a gyógyszerek sem tudnak igazán hatékonyak lenni. Ezért is van kiemelkedően fontos szerepe a megelőzésnek.

GyógynövényAz 1991-2010 között publikált tudományos kísérleti eredmények alapján bizonyítottnak látszik a gyógynövényben lévő hatóanyagoknak a humán immun választ jótékonyan befolyásoló, gyulladáscsökkentő, a stressz által kiváltott öregedési folyamatot lassító (antioxidáns), antivirális és antibakteriális hatása.

Az Ashaninka® Macskakarom tabletta, botanikai nevén: Uncariae tomentosae (Willd DC.) lián belső háncskérgéből speciális eljárással kivont hatóanyagot (alkaloid) tartalmazó standardizált készítmény.

SEGÍTSEN IMMUNRENDSZERÉNEK!
www.fitoshop.hu Infóvonal: +36 (1) 319-2160

Macskakarom tabletta

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja