SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

26 pénzkereseti ötlet (nem csak) anyáknak, akik otthon vannak a pici babával

Családinet [cikkei] - 2023-09-21
Az otthoni munka lehetőséget ad arra, hogy rugalmas keretek között dolgozz, miközben együtt vagy a babáddal, és róla is tudsz gondoskodni. A kismamák számára fontos, hogy olyan munkát vállaljanak, amit élveznek, és amelyet könnyen össze tudnak egyeztetni a baba megszokott napirendjével.
26 pénzkereseti ötlet (nem csak) anyáknak, akik otthon vannak a pici babával

Otthoni munkavégzés

26 ötlet (nem csak) kisbabás anyukáknak

Az otthoni munka lehetőséget ad arra, hogy rugalmasan dolgozz, miközben a babádat is el tudod látni. Fontos, hogy olyan munkát vállalj, amit élvezel, és amihez rendelkezel a megfelelő tapasztalatokkal.

Egyre több lehetőséged van arra, hogy pénzt keress otthonról. Íme, néhány ötlet:

  1. Online munka: Az online munka számos lehetőséget kínál, és rugalmas munkaidő jellemzi. Ha rendelkezel megfelelő képzettséggel és tapasztalattal, dolgozhatsz például az írás, fordítás, grafikai tervezés vagy webfejlesztés területén - de akár most is elkezdheted tanulni ezek közül bármelyiket, amelyik közel áll hozzád.

  2. Otthoni bébiszitterkedés: Ha van tapasztalatod gyermekfelügyelet területén, akkor bébiszitterkedéssel is foglalkozhatsz, akár a saját otthonodban is.

  3. Értékesítés: Akár otthonról is foglalkozhatsz értékesítéssel, például az MLM (multi-level marketing) rendszerekben. Nagy előnye ennek a megoldásnak, hogy te oszthatod be a munkaidődet.

  4. Szépségápolás: Talán szívesen dolgoznál a saját otthonodban a szépségápolás területén (pl. manikűr, pedikűr vagy szempilla építés). Sosem késő elsajátítani egy új szakmát!

  5. Online tanfolyamok vagy tanácsadás: Ha van szakértelmed bizonyos területeken, akkor online tanfolyamokat tarthatsz vagy tanácsadást nyújthatsz (pl. az egészséges életmód, a szülői tanácsadás vagy a karrier tanácsadás, stb. területén).

  6. Otthoni sütés-főzés: Ha szeretsz sütni-főzni, akkor készíthetsz otthon süteményeket, tortákat vagy akár főételeket, és eladhatod ezeket a helyi piacokon vagy online - a szükséges engedélyek beszerzése után.

  7. Masszázs: Ha van tapasztalatod a masszázs területén, akkor otthoni masszázs-szolgáltatásokat is kínálhatsz.

  8. Blogolás: Ha érdekel a blogolás, akkor készíthetsz saját blogot és írhatsz a személyes tapasztalataidról, érdeklődési körödről vagy éppen az anyaságról. A blogolás lehetőséget ad arra, hogy bevételeket szerezz az online hirdetésekből vagy az affiliate marketinggel. 

  9. Saját webshop: akár saját webáruházat is indíthatsz az otthonodból! Talán szívesen készítesz kézműves termékeket, amiket így árusítani is tudnál, de akár mások termékeit is értékesítheted.

  10. (Online) tanítás: ha rendelkezel megfelelő képesítéssel, korrepetálást, nyelvoktatást, stb. vállalhatsz online, vagy úgy, hogy a tanulók házhoz jönnek.

  11. Affiliate marketing: Az affiliate marketing lehetőséget ad arra, hogy az interneten keresztül reklámozd mások termékeit, és pénzt keress az eladások után.

  12. Otthoni ruhatervezés és varrás: Ha szeretsz varrni, akkor ruhatervezést és varrást is vállalhatsz, és akár egyedi darabokat is készíthetsz. Emellett érdemes elvállalni az elszakadt ruhadarabok megvarrását is.

  13. Virtuális asszisztens: Ha van tapasztalatod az adminisztrációs vagy irodai munkák területén, akkor virtuális asszisztensként is dolgozhatsz otthonról.

  14. Otthoni dekoráció: Ha érdekel a lakberendezés és a dekoráció, akkor kínálhatsz otthoni dekorációs szolgáltatásokat: például függönyök varrását, faldekoráció készítését vagy lakberendezési tanácsadást.

  15. Fotózás: Ha szeretsz fotózni, van hozzá tehetséged és megfelelő eszközeid, akkor a fényképeidet is eladhatod az erre szakosodott képgyűjtő honlapokon.

  16. Otthoni kutatás: ha érdekel ez a terület, akkor lehetőséged van arra, hogy otthoni kutatási projekteken dolgozz. Így pénzt kerehetsz azáltal, hogy szakértői véleményeket készítesz, cikkeket írsz vagy adatokat elemzel.

  17. Videókészítés: ha szeretsz és tudsz videókat készíteni, valamint kreatív vagy, akár híressé is válhatsz a videómegosztó oldalakon (Youtube, TikTok, stb.), és ezzel még pénzt is kereshetsz.

  18. Otthoni állatgondozás: Ha szereted az állatokat, és meg tudod oldani, hogy ne jelentsenek veszélyt a gyermekedre, családodra, akkor azzal is pénzt kereshetsz, hogy kutyákról, macskákról vagy más állatokról gondoskodsz, amíg a gazdik dolgoznak vagy nyaralnak.

  1. Otthoni nyomdai munka: ha van tapasztalatod a nyomdai előkészítés terén, akkor egy profi nyomtató segítségével ilyen jellegű munkákat is vállalhatsz, és például plakátokat, névjegykártyákat vagy meghívókat készíthetsz.

  2. Játék- vagy babakészítés: ha kreatív vagy, készíthetsz a saját otthonodban játékokat, babákat, amiket aztán eladhatsz az online piactereken. Arra azonban természetesen nagyon kell figyelned, hogy ezek a játékok ne legyenek balesetveszélyesek.

  3. Virágkötészet: ha szereted a virágokat, kreatív vagy és van szépérzéked, gyönyörű csokrokat, koszorúkat, virágos díszeket és dekorációkat készíthetsz az otthonodban.

  4. Weboldal tervezés: ha van képzettséged és tapasztalatod, akkor kínálhatsz különféle weboldal tervezési szolgáltatásokat - ha érdekel ez a téma, de még nem próbáltad, akár babázás mellett is elsajátíthatod a tudást online tanfolyamok keretében.

  5. Bútorfelújítás és dekorálás: ha érdekel a festés és dekorálás, akkor vállalhatod, hogy bútorokat újítasz fel, festesz át, dekorálsz és csinosítasz ki. Ezzel mindenki jól jár, hisz így hozzájárulsz ahhoz, hogy kevesebb bútor végezze a lomtalanításon - egy kis felújítással csodákat lehet elérni, ráadásul a tulajdonos pénztárcájában is sokkal több pénz marad, mint ha új darabokat vásárolna régi bútorai helyére.

  6. Őstermelés: ha van kerted, termeszthetsz zöldségeket, gyümölcsöket, amiket az engedélyek kiváltása után árusíthatsz is.

A lista természetesen csak ötletadó - ha kitaláltad, melyik terület vonz, alaposan nézz utána a feltételeknek (vállalkozás indítása, adózás, szükséges eszközök és képesítések, munkavédelem, munkaterületre vonatkozó előírások, stb.), és gyermekedet se hagyd magára. Ha szükséges, kérd meg a családtagokat, hogy vigyázzanak a picire, amíg te dolgozol a másik szobából.

Kívánjuk, hogy minél hamarabb megtaláld a számodra tökéletes otthoni munkát, amivel pénzt kereshetsz úgy, hogy közben a gyermekedtől sem kell távol lenned!

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja