SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Úgy is segíthetsz, hogy egy filléredbe sem kerül - adód 1%-ának felajánlásával

Családinet [cikkei] - 2022-05-11
Ha szívesen támogatnád közhasznú alapítványunk tevékenységét, kérjük, ajánld fel számunkra az adód 1%-át: neked semmibe nem kerül, nekünk azonban hatalmas segítség abban, hogy még eredményesebben tudjuk végezni a munkánkat. Hogyan is segítünk munkánk során a családokon? Olvass tovább!
Úgy is segíthetsz, hogy egy filléredbe sem kerül - adód 1%-ának felajánlásával

Kedves Olvasónk!

Bizonyára tudod, hogy a CsaládiNet a Családi Háló közhasznú Alapítvány által üzemeltetett portál.
 

Hogyan igyekszünk segíteni a családoknak - és hogyan segíthetsz nekünk Te is?
 

  • A hozzánk forduló rászoruló családok megsegítése érdekében elindítottuk Adomány rovatunkat, amin keresztül gyűjtést szervezünk azok számára, akik a legnehezebb helyzetben vannak. Bízunk benne, hogy nagyon sok gyermek, szülő, nagyszülő életét tudjuk szebbé tenni a Ti segítségetekkel!
    Ha Neked lenne szükséged segítségre, az alábbi oldalon található űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni Adománygyűjtő programunkba: Adománykérés
  • Regisztrált olvasóink díjmentesen tehetik fel kérdéseiket több mint 100 szakértőnk számára, akik remélhetőleg segíteni tudnak a problémáik megoldásában.


Ingyenesen biztosítunk továbbá mindenki számára:

Mindezek fenntartása azonban nagyon sok időt, energiát, munkát igényel. Ha szívesen csatlakoznál a küldetésünkhöz, akkor akár már most, az adód 1%-ának a felajánlásával is segíthetsz!


Te is segíthetsz adó 1%-ának fejalánlásával

A tavalyi évben befizetett személyi jövedelemadód 1%-áról Te döntheted el, hogy mely civil szervezet (alapítvány, egyesület) kapja meg. Ha élsz a lehetőséggel, akkor ezzel a hányaddal úgy támogathatsz célkitűzéseket, hogy ez számodra plusz kiadást nem jelent. Az az 1%, amelyről a jogosult nem rendelkezik, az államkasszában marad.

 

Ha úgy döntöttél, segíted munkánkat adód 1%-ával, a következő adatokat add meg az adóbevallásod során: Családi Háló közhasznú Alapítvány, adószáma: 18195682-2-42.

  • Ha elektronikus úton adod be az adóbevallásod, az ügyfélkapun keresztül rendelkezhetsz az adód 1%-áról, ez esetben kérjük, add meg alapítványunk adószámát: 18195682-2-42
     
  • Ha egyéni vállalkozó vagy, május 20-ig adhatod le az adóbevallásod és vele együtt az 1%-ról szóló nyilatkozatod
  • Ha magánszemély vagy, szintén május 20-ig küldheted el a NAV számára a nyilatkozatot ügyfélkapun keresztül, postai úton vagy személyesen
  • Ha már leadtad az adóbevallásod, de nem rendelkeztél az 1%-ról, május 20-ig még van lehetőséged feladni a nyilatkozatot postai úton, személyesen és az ügyfélkapun keresztül is.

Köszönjük!

Köszönjük, hogy így is kapunk tőled támogatást. Kérünk, erre a lehetőségre hívd fel családod, rokonaid, barátaid, munkatársaid és egyéb ismerőseid figyelmét is, mert ami az egyes embereknek mindössze 1-2 perces időráfordítás, az nekünk komoly segítség.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja