SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A Scooter is érkezik az EFOTT-ra

Családinet [cikkei] - 2021-07-08
 [X]

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója a fesztiválozókat idén augusztus 11-15. között (illetve a hetijegyeseket már augusztus 10-étől) várja a Velencei-tó partjára. A szervezők már bejelentették az idei headlinert, Flo Rida-t, de az amerikai rapperóriás mellett egy másik világsztár is erősíti a zenei programot: a 2019-es szuperkoncert után ismét az EFOTT színpadára lép a Scooter! A magyar fellépők listája is tovább bővült, a nulladik napon ugyanis tiszteletét teszi a Vad Fruttik és a Punnany Massif is!
A Scooter is érkezik az EFOTT-ra

A Magyarországon (is) hatalmas rajongótábornak örvendő Scooter április 16-án debütáltatta legújabb God Save the Rave című albumát. A névadó dalt már több mint 40 millió alkalommal hallgatták meg a Spotify-on, a dalhoz készült videóklip pedig közel 16 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on. Az EFOTT szervezői a töretlen sikeren felbuzdulva, valamint a két évvel ezelőtti, mindent elsöprő koncerthangulatot alapul véve újra fesztiválra hívták a hidrogénszőke H. P. Baxxtert és csapatát. A pandémia okozta nagy kihagyás után így hazánkban az EFOTT csütörtöki napján (aug. 12.) élvezhető először a több mint három évtizede tomboló zenekar megaprodukciója.

Scooter az EFOTT-on
Scooter az EFOTT-on

Nem csak külföldi headlinerrel egészült ki a fellépők listája: a hetijegyeseknek szóló előnapon, azaz augusztus 10-én megnyílik a nagyszínpad, ahol a Soulwave és Dzsúdló mellett a Vad Fruttik és a Punnany Massif ad majd várhatóan zseniális koncertet. A BT Arénában Azahriahot egy közös születésnapi bulizás követi Fluor Tomival, ami után DR BRS tart egy hatalmas RetroStars bulit. Az éjszaka zárásaként pedig a Szeresd a Trashem Bébi duópárosa repíti vissza az időben a fesztiválozókat.

EFOTT 2021: Vad Fruttik
Vad Fruttik

EFOTT 2021: Punnany Massif
Punnany Massif

EFOTT, csak szabadon...

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Már a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján is kezeltek idén súlyosan beteg gyermeket szamárköhögéssel. Míg a korábbi években maximum egy-két megbetegedést tapasztaltak éves szinten Magyarországon, addig az idei első negyedévben már 12 esetet regisztráltak. A betegség ellen létezik védőoltás, amit a gyerekek kötelező oltásként kapnak meg, de a kisbabákra különösen veszélyes lehet, ha a védettség kialakulása előtt fertőződnek meg a kórral.
A szerkesztő ajánlja