SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Gyermeknapi programok 2019: 25 budapesti rendezvény, amit imádni fogtok!

Németh Noémi [cikkei] - 2019-05-24
Közeleg a gyermeknap: most vasárnap (és sok helyen már szombaton is) ismét gyerekbirodalommá alakul a főváros. Rengeteg játék, móka, nevetés és izgalom vár a kicsikre és nagyobbakra: összegyűjtöttünk 25 budapesti gyereknapi rendezvényt, amire érdemes ellátogatni.
Gyermeknapi programok 2019: 25 budapesti rendezvény, amit imádni fogtok!

1. dm Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban

Mikor? 2019. Máj. 25., 10:00 – máj. 26., 18:00
Hol? Magyar Vasúttörténeti Park: Tatai út 95., Budapest, 1142

Idén újra vár kicsit és nagyot egyaránt a dm Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban. Május 25-én és 26-án minden a gyerekeknek és a gyerekekről szól. Koncertek, bábelőadások, interaktív programok, közlekedésbiztonsági bemutatók és játékok fogják szórakoztatni a látogatókat. A számtalan izgalmas program, koncert és nem utolsó sorban a sok-sok élmény emlékezetes pillanatokat varázsol mindenki életébe, és a nap végén a gyerekek arcáról letörölhetetlen mosollyal a szülők elkönyvelhetik, hogy „Csodás napunk volt”! Részletek: www.dm.hu/gyermeknap

Váltsd meg elővételben felnőttjegyed a dm Gyermeknapra a http://www.vasuttortenetipark.hu/hu/jegyek oldalon és hagyd ki a sorban állást! Gyermekeknek 14 év alatt ingyenes a belépés. Bővebb információ: dm Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban
 

2. Gyermeknap a Gyermekvasúton 2019

Mikor? 2019. Május 26. 10:00–16:00
Hol? Gyermekvasút, Budapest (Hűvösvölgy), Gyermekvasúthoz vezető út, Budapest, 1021

2019. május 26-án vasárnap ismét színes gyermeknapi programokat kínálnak a gyerekeknek és családjuknak a Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásánál. Ezen a napon a 18. év alatti gyerekek a MÁV Zrt. ajándékaként díjmentesen utazhatnak a Gyermekvasúton! A színpadi programok mellett számtalan lehetőséget biztosítanak a kicsik és nagyok szórakoztatására.

Egész napos szórakozás kicsiknek és nagyoknak:

  • hajtánypálya az állomáson
  • tűzoltóautó
  • alkotóház és gyermekfoglalkoztató, arcfestés, családi játékok
  • babasarok a legkisebbek szórakoztatására
  • ugrálóvár

A Gyermekvasúton a vonatok sűrített hétvégi menetrend szerint járnak, a nosztalgia motorvonat is közlekedik. A nagy utasforgalomra való tekintettel hosszabb üzemidőben várják az utasokat. A Gyermeknap alkalmából hosszabb szerelvényeket állítanak forgalomba, ettől függetlenül a vonatokon zsúfoltságra kell számítani!

További részletek weboldalon és a Facebook eseménynél.


3. Városligeti Gyermeknap

Mikor? 2019. Máj. 25., 10:00 – máj. 26., 18:0
Hol? Városligeti körút, Budapest 1146

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 1990 óta szervezi Budapest Főváros Önkormányzatával közösen a Városligeti Gyermeknapot. A szervezőknek a kezdetektől fontos volt, hogy ezzel a rendezvénnyel több tízezer hátrányos helyzetű gyermek és családja számára nyújtsanak színvonalas, kulturált, ingyenes programot, akiknek erre másképp nem lenne lehetőségük. A Gyermekmentő és a Főváros szponzorok bevonásával finanszírozza a gyermeknapi rendezvényt.

A már hagyományos és igen népszerű programra tavaly közel 400 000 gyermek és felnőtt látogatott ki a Városligetbe.

Bővebb információ: Gyermeknapi programok és a Facebook eseménynél


4. Fitbalance Kids

Mikor? 2019. 05. 26. 9:00–19:00
Hol? Orczy-park, Orczy út 1., Budapest, 1089

Mozdulj ki a négy fal közül! A Fitbalance Kids egy vadonatúj szabadtéri sportesemény, amely a klasszikus és új generációs sportok különleges élményét kínálja gyerekeknek, fiataloknak és családoknak. Tedd próbára magad óriás akadálypályáinkon és ügyességi feladataikban, mérkőzz meg barátaiddal és kedvenc influencereiddel interaktív játékainkban! Izgalmas street show-kal, freestyle-osokkal, triál bringásokkal és klasszikus sportokkal várnak. A kalandok után pedig kedvenc előadóid ingyenes koncertjei teszik felejthetetlenné a napot.

További információ és részletes programok: Fitbalance Kids


5. Kertvárosi Gyereknap 2019

Mikor? 2019. 05. 26. 10:00–18:00
Hol? Erzsébetligeti Színház, Hunyadvár utca 43/c, Budapest, 1165

Kertvárosi Gyereknap az Erzsébetligetben - programok:

  • koncertek
  • mesejáték
  • bemutatók
  • játékok
  • vidámpark
  • és minden, ami szem-szájnak ingere :)

További információ: Kertvárosi Gyereknap 2019


6. Mackó mosás

Mikor? 2019. 05. 26. 10:00–17:00
Hol? Bubbles mosodák

Hozd el a mackód a Bubbles mosodákba 2019. május 26-án 10 és 17 óra között & mi ingyenesen kitisztítjuk! Sőt, minden elhozott plüssmackó után felajánlunk 100 Ft-ot az UNICEF Magyarország számára.

A közeledő gyermeknap apropóján most ingyenesen tisztulhatnak meg kedvenc plüsseitek. A mackó wellnesen a család valamennyi plüsse részt vehet, legyen az akár nyuszi vagy majom, nincs mennyiségi vagy méretbeli korlátozás.

Az akcióról további információ a www.mackomosas.hu oldalon érhető el. Az esemény linkje: Mackó mosás
 

7. Cifra Palota XXL - Gyermeknap

Mikor? 2019. május 26. Vasárnap 10:00 — 15:00
Hol? Müpa, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

A Cifra Palota azokat a családokat várja, amelyek aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. A színpadon zajló zenés, tánc- és meseelőadások, valamint az előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok kapcsolódnak a programsorozat heti témájához és a Müpa más előadásaihoz.

A Müpa vasárnaponkénti Cifra Palotája hatalmasra nő gyermeknap alkalmából. Zenék, mesék három színpadon; bent a Müpában és kint szabadtéren is rengeteg kreatív- és zenés foglalkozás vár minden gyermeket és gyermeklelkű felnőttet, akik a „vattacukor-élmények” helyett aktívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni ezt a napot.

Programok: Cifra Palota XXL - Gyermeknap


8. Családi Sportnap a Margitszigeten

Mikor? 2019.05.25. 10:00–18:00
Hol? Budapest, Margitsziget

Mozdulj együtt a családdal a margitszigeti Nagyréten! :) Készüljetek, mert május 25-én, egész nap rengeteg INGYENES sportolási lehetőséggel és koncertekkel várnak Titeket! Ha elég ügyesek vagytok, és részt vesztek a pontgyűjtő játékokban akkor ajándékot is kaphattok!

Részletes programok: Családi sportnap a Margitszigeten


9. Nyitott szertárkapuk 2019

Mikor? 2019.05.25. 10:00–16:00

2019. május 25-én, a hónap utolsó szombatján hatodik alkalommal nyílnak meg a legkisebb rajongók előtt az ország tűzoltólaktanyái. A katasztrófavédelmi gyermeknap alkalmából 10 és 16 óra között 105 hivatásos tűzoltó-parancsnokság, 48 katasztrófavédelmi őrs, 51 önkormányzati tűzoltó-parancsnokság, 213 önkéntes tűzoltó egyesület és további hat egyéb szervezet várja a családokat, hogy a gyermekek testközelből is megismerhessék a szolgálatot adó tűzoltók hétköznapjait, bejárhassák a laktanyákat, felülhessenek a járművekre és kipróbálhassák a leglátványosabb tűzoltóeszközöket.

A rendezvényben résztvevő tűzoltó-parancsnokságok, katasztrófavédelmi őrsök, önkormányzati tűzoltó-parancsnokságok, önkéntes tűzoltó egyesületek és egyéb szervezetek részletes listáját itt találod: Nyitott szertárkapuk


10. UPC Gyermeknap

Mikor? 2019. Május 25-26.
Hol? Városliget, Budapest

Bajnok a Házban – A Wifi-jel te magad légy! Interaktív játszóházzal várja a gyerekeket a UPC a városligeti gyereknapon. 2019-ben sincs gyereknap UPC nélkül! Az idén ismét izgalmas programmal várja a gyerekeket és szüleiket a UPC május 25-én és 26-án a városligeti gyereknapon. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Biztonságos Internet Sátra melletti szabad területen lévő interaktív UPC-házban a gyermekek Wifi-jellé változva játékos ügyességi feladatokon keresztül juttathatják el a UPC szupergyors netet a ház minden pontjába. A sok móka mellett nyereményekkel is készül a UPC a gyereknapra, hiszen a legügyesebb és legszerencsésebb résztvevők mobiltelefont és 1 éves előfizetést nyerhetnek korlátlan adat opcióval. Most hétvégén tehát irány a Városliget – kalandra fel a UPC-vel!


11. Gyermeknapi brunch a Dunaparkban

Mikor? 2019.05.26. 11:00–14:00
Hol? Dunapark Kávéház, Pozsonyi út 38, Budapest, 1137

Gyereknap alkalmából különleges brunch-csal készülnek. Szeretettel várnak családoddal együtt egy kiadós vasárnapi gyerek brunchra a Dunapark Kávéházba, ahol Misi bohóc fogja szórakoztatni a piciket izgalmas, interaktív programokkal és lufihajtogatással!

Részletek: Gyermeknapi brunch a Dunaparkban


12. Belvárosi Fesztivál

Mikor? 2019. Május 24. 16:00- május 26. 22:00

Hol? Szabadság tér, Erzsébet tér, Zrínyi utca, Vigadó tér, Belvárosi Piac

Pici piac design vásár, Csilingelő zeneklub, állatsimogató, kézműves foglalkozások, arcfestés, Molyolda - régi idők játékai, bakonyi fajátékok, kosaras körhinta, tűzoltóautó-, mentőautó- és rendőrautó bemutató, koncertek, és még sok más vár rátok a Belvárosi Fesztiválon.

Részletes programok:  13. Belvárosi Fesztivál


13. Gyerekfesztivál a Magyar Színházban

Mikor?  2019. május 25-én 10-18 óráig
Hol? Magyar Színház, 1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.

A 2019-es Gyerekfesztiválon ismét kézműveskedhetnek, hagyományos játékokat játszhatnak, táncolhatnak és énekelni tanulhatnak a gyerekek, megismerkedhetnek a 21. századi digitális színházzal, szabadtéri koncertet és bábelőadást láthatnak. A színpadtechnika legizgalmasabb darabját, a reptetőberendezést is kiróbálhatják, és akár két emelet magasan is repülhetnek a Rejtő Jenő utca felett. A színházban és a színház körül a gyerekeké a főszerep május 25-én!

Belépőjegy: 500 Ft. A május 25-i Tündér Lala előadásokra váltott jeggyel ingyenes.

Részletes programok: Programok

További információ: Gyerekfesztivál a Magyar Színházban


14. Családi nap a Petőfi Irodalmi Múzeumban

Mikor? 2019. Május 26. 10:00–13:00
Hol? Petőfi Irodalmi Múzeum, Károlyi utca 16., Budapest, 1053

Gyermeknapi kutatás, alkotás és játék a Károlyi-palotában! Hol tartja egy palota az emlékeit? Miről mesélhet egy csokipapír? és egy buszjegy? Lehet egy galambnak betűgyűjtő szenvedélye? Az első felvonásban megismerkedhettek Hildával a hírhedt betűgyűjtő galambbal és Palival a palotával, aki rajong a hűtőmágnesekért és a városi történetekért. Keresgélünk majd a Károlyi kertben, saját városi történeteket gyúrunk és bekukkantunk a Károlyi palota felfedezetlen zugaiba is.

A második felvonásban a Petőfi-tárlatot fedezzük fel, nem is akárhogyan! Elfelejtett, mókás vagy éppen különös tárgyak után kutatunk és nehézséget nem ismerve kinyomozzuk, kik használták vagy alkották őket! Mit keres egy rózsaszín, pufók angyalka egy pénztárcán? Hogy néz ki egy kocsonyástál? Meg tudod állni, hogy ne mosolyodj el egy tambura láttán? S persze a varázslatos, titokzatos tárgyak nem csupán magukról, de Petőfiről is mesélnek majd nekünk.

S ha elfáradtál a nagy felfedezésben, rejtély-bogózásban gyere ki az Ősök csarnokába, ahol közösen megalkotjuk a palota első hűtőmágnes kiállítását! Legjobb, ha hozol egy megunt hűtőmágnest otthonról de készíthetsz sajátot is - egészen biztos, hogy akad majd hozzá illő városi történet.

  • 10:00–11:00 Hilda a betűgyűjtő galamb
  • Életkor: 6–10 év
  • Létszám: maximum 30 fő
  • 11:00–12:00 A kocsonyástál meséje
  • Életkor: 8–12 év
  • Létszám: maximum 30 fő
  • 10:00–13:00 Hűtőmágnes készítés és kiállítás
  • Életkor: 0–12 év

Mindhárom program ingyenes, de a nagy érdeklődés miatt regisztráció szükséges! A program nevének megjelölésével regisztrálj a muzeumped@pim.hu e-mail címen. Több programra is lehet regisztrálni! További információ: Petőfi Irodalmi Múzeum


15. Gyermeknap a Klebersberg Kultúrkúriában

Mikor? 2019. Május 25. 15:00–19:00
Hol? Klebelsberg Kultúrkúria, 1028 Budapest, Templom u. 2-10., Budapest, 1028

16 órakor Farkasbarkas és Rókakoma - a Kabóca Bábszínház előadása, 17 órakor a Freak Fusion Cabaret fergeteges zsonglőrműsora, 18 órakor a Kolompos együttes mulatsága, Vitéz László bábjáték automata, Zöld Marci játszótér, Tekergőtér – az izgalmas szerkezetek tere, Furfangos csudavilág játszóház, bárányos játéktér, zsonglőr játszóház, kézműves sarok, hempergő várja a gyerekeket.:-)

Részletes programok: Gyermeknap


16. Gyermeknapi horgászverseny

Mikor? 2019. Május 25. 7:00–15:00
Hol?  Hidegkúti Horgásztó (1028 Budapest, Temető u. 65.)

Eredményhirdetés: 15:15
Helyszín: Klebelsberg Kultúrkúria (1028 Budapest, Templom u. 2-10.)

Bővebb információ: Gyermeknapi horgászverseny


16. Gyermeknap a Bikás Parkban

Mikor? 2019. 05. 26. 10:00–20:00
Hol? Bikás park, Etele út, Budapest

Rengeteg ingyenes program! Egész napos gyermek- és felnőttprogramok: ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozások, állatsimogató, közbiztonsági programok, szépségápolás, sportprogramok. PECSÉTGYŰJTŐ JÁTÉK AJÁNDÉKOKKAL!

Közönségtalálkozó az 501-es légió STAR WARS jelmezeseivel: jelmezesek, sisak- és fegyverkiállítás, rohamosztagos kiképzések. TALÁLKOZZ DARTH VADERREL!

SZTÁRFELLÉPŐK A NAGYSZÍNPADON:

  • 10.00 KÁVÉSZÜNET
  • 11.00 KARINTHY SZÍNHÁZ: ZSUZSIKA HANGJA
  • 12.00 SZÓKIMONDÓKA
  • 13.30 ACOUSTIC PLANET
  • 15.00 KIRÁLY VIKTOR
  • 16.30 GÁSPÁR LACI
  • 17.30 ÚJBUDA KVÍZ, PECSÉTGYŰJTŐ JÁTÉK DÍJKIOSZTÁS
  • 18.30 FENYŐ MIKLÓS

További információ: Gyermeknap a Bikás Parkban


17. Gozsdu Gyereknap

Mikor? 2019. 05. 26. 14:00–18:00
Hol? Gozsdu Udvar, Király utca 13, Budapest, 1075

Május 26-án, vasár­nap dél­után 14 órá­tól ismét a gye­re­keké a Gozsdu Udvar! :) Ünnepi gye­rek­prog­ram kere­té­ben 14 órá­tól kézmű­ves fog­lal­ko­zás, arc­fes­tés, játék­sa­rok, zenés torna és kis­ál­latsimo­gató várja a családokat! A prog­ra­mok INGYENESEN látogathatók.

  • Kisállatsimogató
  • Arcfestés
  • Kézműves foglalkozások
  • Játszósarok

További információ: Gozsdu Gyereknap


18. Gyermeknap a Csodák Palotájában

Mikor? 2019. 05. 26. 9-19:00
Hol? Csodák Palotája, 1036 Budapest, Bécsi út 38-44. Buda Entertainment & Gastro

MÁJUS 26-ÁN AZ ÓBUDAI CSODÁK PALOTÁJÁBAN VALAMI EGÉSZEN KÜLÖNLEGES KÉSZÜL GYEREKNAPON. Összefonódik a tudomány és a mese világa, a Csopa izgalmas kísérletei, foglalkozásai és játékai az M2 gyerekcsatorna fantáziavilágával és sztárjaival bővülnek, varázslatos környezetet és hangulatot teremtve. A Csopába visszatérő látogatók is új szemszögből fedezhetik fel az 5000 m2-es játékteret, ugyanis egy családi küldetés keretében vághatnak neki a kiállításnak, melyet sikeresen teljesítve a népszerű szerencsekereket is megforgathatják.

A játéktérben, ahol a Csodák Palotája különleges gyereknapi programjai mellett az M2 gyerekcsatorna garantálja a feledhetetlen élményt, a 250 interaktív játék kipróbálását színesítve a látogatók megtapasztalhatják, milyen érzés RC rovers-eket irányítani, hogy mennyire lennének sikeresek egy rakéta kilövésében, vagy hogyan lehet biliárdot játszani de lábbal és focilabdával, vagy csocsózni 3 oldalú asztalon.

További információ: Gyermeknap


19. Gyermeknapi forgatag

Mikor? 2019. május 25. (szombat) - 10:00
Hol? Budapest 1139, Béke tér

Ismét sok-sok izgalmas játékkal készülnek gyermeknap alkalmából a Béke tér árnyékos hátsó részén. Ezen a napon nem maradhat el a jókedv és a kacagás, hiszen lesz óriás csúszda, akadálypályás légvár, arcfestés és lufihajtogatás. Az egész családot szórakoztatja majd a minigolf, és óriás fa játékok, aki pedig szusszanni szeretne egyet kétféle kézműves foglalkozáson is részt vehet. A legügyesebbeknek pedig ki kell jutniuk a téren felállított szabadulós szobából.

A részvétel díjtalan! Részletek: A kerület születésnapja


20. Gyermeknap a Bókay-kertben

Mikor? 2019.05.26. 10:00
Hol? Bókay-kert, 1181 Budapest, Szélmalom utca 33.

Izgalmas bemutatókkal, koncertekkel, bűvész trükkökkel, Dínóshow-al várják a látogatókat a Bókay-kertben gyermeknapon.

További információ: Gyermeknap


21. Újpesti Családi Nap 2019

Mikor? 2019. 05. 25. 8:00–22:00
Hol? Újpest Víztorony, Budapest

Program:

  • 9.45 - Starlight Dance Company műsora
  • 11.00 - Bognár Szilvia gyermekkoncert
  • 12.00 - DANZA STUDIO
  • 12.30 - Panic Crew Hip Hop Tánciskola
  • 13.00 - Alakreform Rubint Réka oldala-val
  • 14.30 - Opitz Barbi
  • 15.30 - Dér Heni
  • 16.30 - eXtensive
  • 17.00 - Interaktív DÍNÓ Show
  • 18.00 - Irigy Hónaljmirigy
  • 20.00 - Kasza Tibor

Egyéb programok:

Kézműves foglalkozás, Vurstli, Gyermekfoglalkoztató programok, Állatmentő Liga, Tarzan Park, Családi társas a Dombon, Újpest Márkabolt, upstyle, Egészségfejlesztési Iroda, Springday Health Club, Lufihajtogatás, Vidámpark, Nem Nagy Dolog, Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőrség, klíMA-Tegyünk együtt, a holnapért!

További információ: Újpesti Családi Nap


22. Gyereknap a BudaParton!

Mikor? 2019. 05. 26. 10:00–15:00
Hol? BudaPart - Kopaszi gát, Budapest, 1117

Közösségi és családi nappal várnak most vasárnap a Kopaszi-gáton!

1. Közös krétarajz készítése a Kopaszi-gáton

2. Keresd meg az elrejtett állatos táblákat a BudaParton

Ha játszol, megajándékoznak gyereknap alkalmából a BudaPart standjánál! Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A program rossz idő esetén elmarad.

További információ: Gyereknap a BudaParton


23. Vidám Gyermeknap

Mikor? 2019. május 24. 10.00
Hol? Fővárosi Nagycirkusz, 1146 Budapest Állatkerti krt. 12/a

Az előadáson megtekinthető két órás cirkuszelőadás „Repülőcirkusz" címmel. Fellépő sztárvendégek: Agárdi Szilvia és a Nemadomfel Együttes

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső segítségével több mint százezer gyermek vehetett már részt különböző jó hangulatú programokon. Ezúttal folytatja különleges eseménysorozatát, és gyermeknap alkalmával szervez egyedi programot a rászoruló csemetéknek.

 

24. Budavári gyermeknap

Mikor? 2019.05.26. 10:00–14:00
Hol? 1014 Budapest kapisztrán tér 1, Budapest, 1014

Programok:

  • 10.30: Az Üveghegyen túl - avagy a Tengerlépő cipő - Az Álomzug Társulás előadása
  • 11.30: Csillagszemű Táncegyüttes
  • 12.15: Szekérmesék "Hegyek, völgyek, csillagok közt…" - Gulyás László vándormuzsikus előadása
  • 13.00: Titoktok - Bognár Szilvia koncertje
  • 10.00-14.00: Kézműves játszóház természetes anyagokkal
  • Öko játszóház magyar tájak növényeivel és az égig érő paszullyal
  • Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület - játékos bemutatók
  • FKF - környezettudatos foglalkozások
  • Pónilovas fogat és állatsimogató udvar
  • Arcfestés

A programok ingyenesek! Eső esetén a programok helyszíne: Bölcs Vár - Óvárosháza (1014 Budapest, Szentháromság utca) 

További információ: Budavári gyereknap


25. Gyermeknapi Kölyökbuli Rákospalotán

Mikor? 2019.05.26. 10:00–13:00
Hol? Csokonai Művelődési Ház Eötvös utca 64-66., Rákospalota, 1153

Május utolsó vasárnapja a gyermekeké! Töltsük együtt gyermeknap délelőttjét a Csokonai Művelődési Ház kertjében!

Amivel várnak:

  • táncház a Szilas Néptáncegyüttessel
  • kézműves foglalkozások
  • ügyességi és népi játékok
  • családi mesemondó sarok
  • arcfestés
  • meglepetés vendég

Kezdjük vidáman a nyarat! A belépés ingyenes. További információ: Gyermeknapi Kölyökbuli

Indexkép: rMeghann / Pixabay
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja