SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Varázslatos világűr - Csillagközi kaland - Kiállítás és játék (2019. március 30. - május 26.)

Családinet [cikkei] - 2019-03-20
 [X]

A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
A VARÁZSLATOS VILÁGŰR - CSILLAGKÖZI KALAND című kiállítás és játék a tavaszi szünet alatt a húsvéti ünnepnapokon is nyitva tart, sőt, a szünidős napokon hosszabb nyitvatartási időben, 9:30-17:00 óráig várja a látogatókat. A látványos kiállítás május 26-án zárja kapuit a Vajdahunyadvárban.
Varázslatos világűr - Csillagközi kaland - Kiállítás és játék (2019. március 30. - május 26.)

Űrhajó hasítja az éjsötét végtelent, a messzeségben lakatlan csillagvárosok szikrái fénylenek. Láthatatlan pályákon bolygók keringnek hangtalan, kozmikus köd gomolyog, finom holdpor szitál, a mindenség őrzi ősi titkát.

Varázslatos világűr

Vajon mit rejt a világűr? Titokzatos talány vagy ismeretlen veszély vár a galaxis mélyén? Aki elég bátor ahhoz, hogy űrkalandornak álljon, felfedezheti az univerzum legvarázslatosabb jelenségeit!

Varázslatos világűr - Űrbéli tájak

A Vajdahunyadvárban nyíló új, tavaszi kiállítás és játék képzeletbeli űrutazásra, csillagközi kalandra hív! A játék során a látogatók bebarangolhatják a Naprendszert, sőt, elmerészkedhetnek a Tejúton is túlra, miközben furfangos feladványok és kozmikus kihívások teszik próbára bátorságukat, tudásukat és érzékeiket.

Varázslatos világűr - Játék és fantázia

Küldetésük célja, hogy az egyes űrkikötőket érintve megfejtsék a mindenség titkait, begyűjtsék a fényjeleket, majd szerencsésen visszatérjenek a Földre.

Varázslatos világűr - Rejtélyes fényjelek

Az utazás során a résztvevők megismerhetik a világűr törvényeit és természetét, valamint megcsodálhatják távoli tájait és égitestjeit: a Kozmikus Kazánt, a Szeszélyes Ikernővért és az Égi Állatkertet. Megtudhatják, hogy melyik planéta a Naprendszer porszívója, hogyan születnek a csillagok, továbbá kideríthetik, vajon tudnának-e csellózni a Holdon, és hogy milyen íze van a galaktikus ködnek.

Varázslatos világűr - Kozmikus hangok

A kozmosz titkainak megfejtéséhez bátor szívre, kíváncsiságra és éles érzékre is szükség lesz. Ám ha minden akadályt sikerrel vesznek, a jutalom sem marad el!

Varázslatos világűr - Meghökkentő jelenségek

Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a célhoz. A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és játék izgalmas látványvilággal, rengeteg tudományos felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.

Varázslatos világűr - Képzeletbeli űrutazás
 
A VARÁZSLATOS VILÁGŰR – CSILLAGKÖZI KALAND című kiállítás és játék 2019. március 30-tól május 26-ig látogatható a Vajdahunyadvárban.

A kiállítás az f exhibition szervezésében valósul meg.

Helyszín: VAJDAHUNYADVÁR
Nyitvatartás: naponta 10-től 17 óráig, hétfő szünnap (nagypénteken, húsvétvasárnap, húsvéthétfőn, valamint május 1-jén nyitva!!!)
Szünidős nyitvatartás (április 17-23-ig): 9:30-tól 17 óráig (nagypénteken, húsvétvasárnap és húsvéthétfőn nyitva!!!)

Korosztályi ajánlás: 6–99
Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot.
Bővebb információ: www.facebook.com/F.Exhibition, https://bit.ly/2Y4lvmv

Varázslatos világűr plakát

 

NYEREMÉNYJÁTÉK

Ha szeretnél részese lenni ennek a nem mindennapi kalandnak, nincs más dolgod, csak válaszolj az alábbi egyszerű kérdésekre április 8. éjfélig. A helyes választ beküldők között kisorsolunk egy családi belépőjegyet (2 felnőtt + 2 gyerek) a rendezvényre.

A nyereményjáték időtartama: 2019. április 2-8.

Sorsolás ideje: 2019. április 9.

A nyertest e-mailben értesítjük.


Játékszabályzat

  • A belépőjegyet a kiállítást szervező F Exhibition ajánlja fel a játékra.
  • A jegyek névre szólnak, a nyertesnek a helyszínen igazolnia kell személyazonosságát.
  • A nyereményt elvinni, elcserélni, átruházni, pénzre váltani nem lehet.
  • A belépőjegyeket csak 2 felnőtt és 2 gyerek használhatja fel (egyéb verzió nem jöhet szóba, ha több felnőtt vagy több gyermek érkezik, nekik jegyet kell váltani; ha kevesebb, a fennmaradó ingyenes belépőt nem lehet elvinni, átruházni, pénzre váltani).
  • A belépő a nyereményjáték lezárultát követő 3. naptól kezdődően 2019. május 26-ig nyitvatartási időben bármikor felhasználható.
  • Ha a nyertes kiértesítést követően nem jelentkezik 48 órán belül, új nyertest sorsolunk.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja