SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ezeket a családi filmeket ne hagyd ki 2018-ban! - Nyereményjáték!

Családinet [cikkei] - 2018-05-02
 [X]

Az animációs és családi filmek rajongói eddig sem maradtak program nélkül idén, de a java még hátra van.
Ezeket a családi filmeket ne hagyd ki 2018-ban! - Nyereményjáték!

A látványos szuperprodukciók és akciófilmek mellett a forgalmazók idén is remek produkciókkal készülnek az egész család számára. Ha családi mozizást tervezünk, (legyünk őszinték) amellett, hogy elsősorban a gyerekbarát produkciókból válogatunk, az sem elhanyagolható szempont, hogy mi, az idősebbek is jól érezzük magunkat. Szerencsére ezt a filmesek is pontosan tudják, így legtöbbször (szülőként, kísérőként vagy csak egyszerű filmrajongóként) nem kell kompromisszumokat kötnünk, ha a szórakozásról van szó. Miért is ne adhatna ugyanannyit egy családbarát film a kicsik és a felnőttek számára? Ha csak a Pixar filmek, a Paddington vagy Libabőr jut eszünkbe, máris megkaptuk a választ.

Az alábbi listában a Mafab támogatásával ezúttal olyan 2018-as filmekből válogattunk, melyek minden korosztálynak kikapcsolódást kínálnak. Animációs formában tér vissza a mozikba A Grincs, végre megérkezik a Hihetetlen család 2, Emily Blunttal a főszerepben kerül a mozikba a Mary Poppins visszatér, míg Ewan McGregor a Barátom, Róbert Gida című élőszereplős Micimackó-fimmel jelentkezik. De jön a Legendás állatok folytatása, a Libabőr 2 és sikerváromáynos produkciók sorát még hosszasan folytathatnánk. Melyik az, amelyiket nem fogjátok kihagyni idén?

 

#15 Jönnek a kacsák (2018)

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt – aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak. (Big Bang Media)

Többet a filmről

 

#14 Sherlock Gnomes (2018)

A GNÓMEÓ ÉS JÚLIA kedvelt kerti törpéi visszatérnek egy vadonatúj londoni kalandra. Gnómeó és Júlia megérkeznek a nagyvárosba családjukkal és barátaikkal, és legfőbb gondjuk, hogy előkészítsék kertjüket a tavaszra. Ám hamarosan rájönnek, hogy valaki kerti törpéket rabol el Londonszerte. Amikor Gnómeó és Júlia hazatérnek és kiderül, hogy a kertjükből mindenki eltűnt, csak egy törpe van, akihez fordulhatnak… SHERLOCK GNOMES. A híres detektív, London kerti törpéinek felesküdött védelmezője megérkezik segédjével, Watsonnal, hogy végére járjon az ügynek. A rejtély fergeteges kalandba rántja bele törpéinket, melynek során új dísztárgyakkal ismerkednek meg, és felfedezik a város ismeretlen oldalát… (UIP-Duna Film)

Többet a filmről

 

#13 Barátom, Róbert Gida (2018)

Ebben a szívmelengető élőszereplős történetben egy fiatal fiú, aki számtalan kalandban vett részt a Százholdas Pagonyban kedves és szeretnivaló barátaival, mára felnőtt, de nem találja útját az életben. Most gyerekkori barátain a sor, hogy ellátogassanak a mi világunkba, és segítenek Róbert Gidának visszaemlékezni arra a bájos és játékos fiúra, aki még mindig benne lakozik.

Többet a filmről

 

#12 Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció (2018)

Mavis meglepi Drakulát egy családi utazással. Drakula haverjai nem tudnak ellenálni a lehetőségnek, így barátjukkal tartanak. A hajón hősünk megismerkedik a furcsa kapitánnyal, Erickával. Mavin mindent megtesz annak érdekében, hogy távol tartsa édesapját Erickától. Ekkor még senki sem sejti, hogy a lány Abraham Van Helsingnek, Dracula ősellenségének leszármazottja.

Többet a filmről

 

#11 Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2. (2018)

Hat év telt el a Rontó Ralph-ban történtek óta. Ralph és Vanellope már jó barátok, ezúttal pedig egy wi-fi routerre bukkannak, amely elképesztő kalandokba keveri őket.

Többet a filmről

 

#10 Ősember - Kicsi az ős, de hős (2018)

A Csibefutam és a Wallace és Gromit atyjának legújabb őrült családi animációs vígjátékában őskori hősök kelnek életre.
A kicsit sem bátor kőkori ősöknél majdnem minden kerek, amíg völgyüket el nem foglalja a pénzéhes bronzkori zsarnok, Kupor.
Az Öreg és törzse beletörődne a sanyarú száműzetésbe, ám az ifjú és ügyetlen Öcsi hű társával, Kutylaccal mer nagyot álmodni és megpróbálják felvenni a kesztyűt. Ha beválik a nem túl kigondolt tervük, visszakapják szeretett otthonukat. De ha elbuknak, akkor örökre a bányákban fognak dolgozni...
Egy feledhetetlen egész estés kaland a négyszeres Oscar-díjas rendezőtől, Nick Parktól. (Mozinet)

Többet a filmről

 

#9 Nyúl Péter (2018)

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot. Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak a nappaliban. A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak. Beatrix Potter legendás mesefigurája a digitális animáció és élő szereplős figurák ravasz együttműködésének köszönhetően kel új életre: méghozzá egy nagyon friss, nagyon mai és nagyon vicces verzióban. (InterCom)

Többet a filmről

 

#8 Időcsavar (2018)

Miután tudós édesapjuk nyomtalanul eltűnik, három különös lény jelenik meg a testvérpárnál és egy barátjukkal együtt az űrbe küldik a fiatalokat, hogy rátaláljanak az édesapjukra.

Többet a filmről

 

#7 Apróláb (2018)

A film története szerint egy yeti úgy gondolja, hogy léteznek emberek, a legendás lények, akik létezésében senki sem hisz...

Többet a filmről

 

#6 A diótörő és a négy birodalom (2018)

Egy kislány egy varázslatnak köszönhetően egy mágikus világban találja magát, amelyben mézeskalács katonák és egy sereg egér várja.

Többet a filmről

 

#5 Legendás állatok: Grindelwald bűntettei (2018)

A történet 1927-ben játszódik, néhány hónappal azután, hogy Göthe segített elkapni Grindelwaldot. A gonosz varázsló megszökik a rabságból, és egyre több varázslót győz meg arról, hogy többet érnek, mint a muglik vagy magnixek: csak az a varázsló állíthatja meg, akit egykor legjobb barátjának tartott – Albus Dumbledore. De Dumbledore nem száll harcba kedves tanítványa, Göthe nélkül. A kalandok színhelye ezúttal London meg Párizs lesz, fontos szerepet kap egy varázslócirkusz, és egyre több kapcsolat kerül felszínre, amely ezt a kort az eredeti Harry Potter-történetekhez kapcsolja. (Intercom)

Többet a filmről

 

#4 Paddington 2 (2017)

Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki.
Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse. Ám ekkor a nagybecsű művet ellopják, és Paddingtonra, no meg Brownékra vár, hogy leleplezzék a gaz tolvajt.
Michael Bond világsikerű mesesorozatának főszereplője, Paddington mackó, a gyerekek és a felnőttek szeretett kedvence, visszatér a mozikba! A nagy sikerű első rész után ismét nagy galibába keveredik a kis bocs méghozzá olyan fantasztikus színészekkel az oldalán, mint Hugh Grant, Julie Walters, Sally Hawkins, Brendam Gleeson, Jim Broadbent és Hugh Bonneville. (Freeman Film)

Többet a filmről

 

#3 A hihetetlen család 2. (2018)

Egy család, akiknek a mindennapi életben extra szuper gondjai vannak. Vajon milyen nehézségek elé néznek az életben, és tulajdonképpen mennyi idő is telt el az első rész óta? Vajon újabb és nagyobb kaliberű gonosz teszi próbára a család életét?

Többet a filmről

 

#2 Mary Poppins visszatér! (2018)

A válságtól sújtott Londonban Jane-t, Michael Bankst és a férfi három gyermekét felkeresi a karizmatikus Mary Poppins, miután a család egy fájó tragédiát szenvedett el. A nő különleges mágikus képességeivel és hűséges barátjával, Jackkel az oldalán visszahozza a varázslatot a család életébe.

Többet a filmről

 

#1 A Grincs (2018)

Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a Kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz a karácsony, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt. Úgy dönt tehát, hogy Mikulásnak adja ki magát, sőt, terveihez csapdába ejt egy nyafka rénszarvast is, hogy legyen, aki húzza a szánját. Eközben odalent Kifalván Cindy-Lou Ki, egy kislány, akiben túlcsordul a karácsonyi vidámság, a barátaival azt tervezi, hogy csapdába ejti a karácsonyi köreit rovó Mikulást, hogy megköszönhesse neki a sok segítséget, amit túlterhelt édesanyjának nyújt. Ahogy közeledik a karácsony, félő, hogy a jó szándékú terv ütközni fog a Grincs jóval ármányosabb ügyködésével.... Vajon Cindy-Lounak sikerül végre találkoznia a Mikulással? És vajon sikerül-e a Grincsnek egyszer s mindenkorra elnémítani a Kik karácsonyi jókedvét? Decemberben kiderül! (UIP-Duna Film)

Többet a filmről

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

A Családinet és a Mafab közös nyereményjátékán most családi mozijegyet (5 fő részére) nyerhetsz, amely bármelyik Cinema City moziban felhasználható (kivéve Palace Mammut) tetszőleges 2D-s filmre. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy az alábbi űrlapon válaszold meg május 9 éjfélig, hogy a fenti listából melyik film bemutatója tetszett a legjobban.

Sorsolás: 2018. május 10.

A nyertes nevét kiírjuk a cikk alatt és emailben is értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja