A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Úton a család: így teheted kényelmesebbé az autózást, ha gyerekkel utazol!

Családinet - 2021-05-08
 [X]

Iskolai szünetek, hosszú hétvégék, családi nyaralás vagy egynapos kirándulás: kicsik és nagyok egyaránt várják az alkalmat, amikor végre együtt mehet kikapcsolódni az egész család. A hosszú autóút azonban igencsak megterhelő lehet, ha nem elég felkészülten vágsz neki.
Úton a család: így teheted kényelmesebbé az autózást, ha gyerekkel utazol!

Gyakran a rövid városi furikázás során is megesik, hogy feszültség alakul ki a hátsó sorban. Az éhes, szomjas vagy éppen unatkozó kisgyermekek általában elég hangosan fejezik ki elégedetlenségüket, amire vezetés közben nem könnyű megoldást találni, arról nem is beszélve, amikor a testvérek között előforduló nézeteltérésekben kell igazságot tenni.

Egy több órás autóúton számtalan probléma adódhat, amit menet közben kell megoldani - ez még a legrátermettebb szülőket is próbára teszi.

Az egyik legjobb, amit tehetsz, ha felkészülsz az unaloműzésre: készíts be az autóba hallgatni valót, pl. egy érdekes hangoskönyvet vagy a gyerekek kedvenc zenéjét, de egy-két játék, esetleg egy tablet is biztosan elfér még az utastérben.

Sok felnőttnek is hozzátartozik a hosszú utazáshoz a nassolás, hát még a gyerekeknek! Gyümölcsöt, különböző snack-eket és édességeket, útravaló szendvicset és üdítőt mindenképp érdemes csomagolni, hogy bármit is kíván meg gyermeked, pillanatok alatt ki tudd elégíteni az igényeit.

És hogy ne kelljen óriási táskát tartani az első sorban, amiből út közben nehéz előkeresni a különböző dolgokat, érdemes beszerezni autós háttámla rendszerezőt is. Ez a kiegészítő rendkívül hasznos, hiszen az első ülések hátuljára egyszerű tépőzáras akasztóval rögzíthető, a hátsó sor utasai számára pedig lehetővé teszi, hogy a fakkokban különböző utazó kellékeket tároljanak.

Tablet, kisautó, banán és itóka így könnyen elérhető a gyerekek számára, miközben te gondtalanul utazhatsz az első sorban. Az olyan webshopok-ról, mint a Ballvin.hu, gyors kiszállítással és kedvező áron juthatsz hozzá.

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja