SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Színes energiaburok: az aura

Singola Edit [cikkei] - 2008-06-09
Akarva-akaratlanul burokban élünk, de aggodalomra semmi okunk, csupán a színes, életenergiánkat leképező burokról: az auránkról van szó, amely állandóan körülvesz bennünket anélkül, hogy tudnánk róla, és mint egy ujjlenyomat árulkodik sajátosságainkról.
Hogy pontosan miről is van szó, hogyan működik ez a dolog, arról Balog Róbert, auraelemző adott bővebb felvilágosítás.
Színes energiaburok: az aura
       Hogy pontosan miről is van szó, hogyan működik az aura, arról Balog Róbert, auraelemzővel beszélgettem.
- Mi az aura és milyen tulajdonságai vannak?
- Minden élő szervezetet körülvesz egy energiamező, ez az aura. Az energiamező mindig olyan, amilyen a tudatban van, tehát az emberi tudatnak a minőségétől függ az, hogy milyen energiamező veszi körül, vagyis a színe, mérete, formája, a benne lévő sérülések stb. Az aura képet ad a test-értelem-szellem állapotáról, hogy mennyire használjuk az energiát ezeken a területeken. Arról, hogy milyen a fizikai testtel összefüggő energiák nagysága; az értelem területén a kreativitásról, az alkotás, az érzelmi kifejezés, a kommunikációs képességek energiájáról; valamint a személyes fejlődés, az ösztönös megérző képesség, a spirituális képesség és a belső tulajdonságok felépítésének finom rezgésű energiájáról.

- De térjünk vissza az aura leképezésére. Vannak, akik szabad szemmel is látják az aurát, valamint egy speciális készülékkel is lefényképezhetjük
- Az auralátás képességével minden ember rendelkezik, viszont mai világunkban ezt elnyomjuk. A gyerekek nagyon is képesek az aura látására, rajzaikon számtalan esetben meg is jelenítik a színes energiamezőt az emberek körül.
    A készülék pedig egy NATO-fejlesztés. Hatvan auralátóval készítették el ezt a rendszert úgy, hogy kísérleteket végeztek. Az volt a lényege, hogy egy embert beültettek egy helyiségbe, és különböző helyekről figyelték, mindenki lejegyezte, amit látott, majd leszűkítették a kört arra a tíz auralátóra, akik mindig ugyanazt látták, végül velük hozták létre az említett rendszert. Nyilván az ő rendszerük sokkal komolyabb, mint amit piacra dobtak, de ezzel is hasonló fontos információkat tudhatunk meg a személyről. Olyan dolgokat, amik egy személyiségtesztből nem derülnek ki, de itt egyértelműen látszik, hogy milyen az illető, hogy milyen testi, lelki, szellemi állapotban van.

    A színek jelentése tömören:
Piros: dinamikus szín, szenvedélyt jelent, mely jelezhet akaraterőt, szerelmet, vagy haragot.
Narancssárga: örömöt, bátorságot, a társás kapcsolatok fontosságát jelenti. Zavaros árnyalatai feltűnési vágyra utalhatnak.
Sárga: az optimizmus jele, mélyebb árnyalata kritikus jellemre utal.
Zöld: leginkább a gyógyítók színe. Nyugalmat, együttérzést jelent. Piszkos árnyalata birtoklási vágyra, féltékenységre utalhat.
Kék: igazságosságot, komolyságot tükröz. Jelezheti a tisztánlátás képességét, nyugalmat.

     Az aura mérte kb. 2-2,5 méter. A kis aura alacsony energiára, visszahúzódó, határozatlan, befolyásolható, lelkileg-fizikailag kimerült állapotú emberre utal. A közepes nagyságú aura erős egyéniséget, határozott, stabil állapotú, céltudatos és határozott terveket sugárzó energiákat mutat.  A Széles aura pedig erős önbizalmat, határozottságot, életerőt, másokra ható energiákat, karizmatikus személyiséget takar.


- Az auraelemzésben emlegetnek még egy fontos dolgot: a csakrákat.
- Igen. A csakrák az úgynevezett energiaközpontok. Ez egy szanszkrit szó, amely azt jelenti: kerék. Általában hét fő csakráról szoktunk beszélni: a gyökércsakra a farkcsontnál, a szexcsakra a keresztcsontnál, a köldökcsakra a köldök körül, a szívcsakra a mellkas közepén, a torokcsakra a toroknál, a homlokcsakra a harmadik szemnél és a koronacsakra a koponya közepén. Ez a hét hely, ahol a test leginkább felveszi a külvilág impulzusait, majd feldolgozza. Ha az energia szabadon áramlik a csakrákban, az ember egészséges, de ha valami miatt az energiaáramlás akadályoztatott, testi és lelki diszharmónia léphet fel. Például az elnyomott érzések a test bizonyos részein feszültségként vannak jelen, és azon a területen problémát okoznak, így a félelem a nyakban összegződik, és gombócot érezhetünk a torkunkban.
Kevesen tudják, hogy a legtöbb csakra páros, tehát ami van elől, az van hátul is, kivétel a korona- és a gyökér csakra.
A csakrákat úgy kell elképezni, mint egy örvényt, amely forgás közben beszippantja az energiát az éterből. Ezt az energiát a különböző kultúrákban másként nevezik (csí, khi), de ugyanarról a dologról van szó.
Az auraelemzés során azt is meg tudjuk állapítani, hogy a két ellentétes energia: A Yin és a Yang, milyen egyensúlyban van. A Yang a férfias, az irányító, a kemény, a hideg, a teremtés, a Yin pedig az ellenkezője.
Az aurában a szabályos méretű, kerek csakrák egyensúlyra, harmóniára utalnak; a kisméretű, szabálytalan csakrák alulműködésre és energiahiányra; a nagyméretű csakrák pedig túlműködésre, energiatöbbletre.

     Balog Róbert még azt is elmondta, hogy az auránk tulajdonságai nem mindig ugyanolyanok. Az aura változik, de mindenkinek van egy alapszíne, mint ahogyan a személyiségünk alapvonásai is állandóak. Az életmód, a kihívások változásokat hoznak létre az energiamezőnkben, például az aura gyengülésével befolyásolhatóbbakká válunk, és mint nagyon sok mindent, így az aurát is leginkább a stressz és a fáradtság gyengíti.






Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
A szerkesztő ajánlja