SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Ingyenes online nyílt napot szervez a Semmelweis Egyetem

Családinet [cikkei] - 2023-01-11
Már lehet regisztrálni a Semmelweis Egyetem január 27-i online nyílt napjára, ahol az egészségügyi oktatás iránt érdeklődő leendő hallgatók és szüleik minden fontos információt megkaphatnak a felvételiről, a tanrendről, a képzésekről, a kollégiumi lehetőségekről és a diploma értékéről.
Ingyenes online nyílt napot szervez a Semmelweis Egyetem

Hol tanulnak az orvostanhallgatók? Hogyan értékelődött fel az utóbbi években még inkább az egészségügyi szakemberek, többek között az ápolók, gyógytornászok, dietetikusok, menőápolók, szülésznők munkája? Melyik az a hiánypótló szak, amely jelenleg hazánkban csak a Semmelweis Egyetemen érhető el? Hogyan néz ki egy fantomfej labor, ahol a fogorvosok gyakorolnak? Mi történik a tangyógyszertárban? Melyik az a világon egyedülálló fejlesztési módszer, ami a Semmelweisen sajátítható el? Milyen középfokú szakképző iskolákban várják az egészségügy iránt elkötelezett, majdani egyetemistákat? Hogyan lehet csatlakozni a tehetséggondozó programokhoz? És miért érdemes a Times Higher Education (THE) 2023-es összesített rangsora szerint a világ legjobb 250 egyeteme között számon tartott Semmelweist választani?

Semmelweis Egyetem nyílt nap

Az intézmény hat kara és négy középfokú szakképző iskolája idén is olyan programsorozatot állított össze a január 27-i online nyílt napra, amelyen minden felmerülő kérdésükre választ kaphatnak az érdeklők az egyetem oktatóitól, hallgatóitól.

A rektori köszöntő után online fórumok, interaktív körséták, hallgatói és oktatói előadások is szerepelnek a színes programok között.

Regisztráció és részletes program ide kattintva érhető el.

Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja