SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Apám hívott fel minket, hogy baleset érte" - zokogva nyilatkozott a nő, aki elvesztette a fiát és az édesanyját

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-01-12
Defektes lett a kocsi az M0-ás autóúton Csömör közelében. A nagypapa próbálta megjavítani, de közben egy autó elgázolta a feleségét és az unokáját. Mindketten meghaltak. A 13 éves kisfiú anyukája sokkos állapotban van.
"Apám hívott fel minket, hogy baleset érte" - zokogva nyilatkozott a nő, aki elvesztette a fiát és az édesanyját

Egy pillanat volt az egész

„Apám hívott fel minket, hogy baleset érte, hogy kilyukadt a kerék, és anyámat, meg a fiamat elütötte egy kocsi” - mondta el zokogva az RTL Híradónak az édesanya a tragikus baleset részleteit. 

A nagymama, a nagypapa és a 13 éves unokájuk vásárolni voltak Budapesten, és már hazafelé tartottak Dányba, amikor baleset érte őket. 

A kocsijuk defektet kapott. 

"Kiszálltunk, megpróbáltam megcsinálni a kereket, nem bírtam megcsinálni, nem is vettük észre, hogy jött egy kocsi. Gyorsan, 150-200-al jött fölfele, nem is fékezett le, és rögtön lesodorta őket" - emlékszik vissza a nagypapa, aki a kocsi elejénél tartózkodott, míg a felesége és az unokája hátul álltak.
 


A kisfiú és nagymamája sem élte túl a balesetet

Az 52 éves nő a helyszínen meghalt, a 13 éves fiút sikerült újraéleszteni, kórházba vitték. Úgy tűnt, hogy túl fogja élni, este azonban feladta a szervezete a harcot.

A nagypapa sokkot kapott a történtek után. Ott feküdt mellette a felesége és az unokája. A gázoló sofőr visszament hozzájuk, hogy segítsen. 

„Visszaszaladt, azt mondja, hogy van baj? Mondom van baj, nézze meg, két embert megölt. Visszaszaladt” – mondta.

A sofőr bocsánatot kért. A baleset körülményeit még vizsgálják.
 

Kapcsolódó cikkünk: Mit tegyünk, ha lerobbantunk a családi autóval az autósztrádán?

Indexkép: RTL Híradó

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja