SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Várandós nő halt meg a balesetben a 4-es főúton - már a babáját sem lehetett megmenteni

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-11-28
Frontálisan ütközött két autó szombaton Debrecen és Ebes között. Az egyik autó gyorsan hajtott és áttért a másik sávba, ahol egy család autójával ütközött. A várandós kismama és babája is elhunyt.
Várandós nő halt meg a balesetben a 4-es főúton - már a babáját sem lehetett megmenteni

Hiába küzdöttek a mentők az életükért

Az ebesi család épp Debrecenbe tartott, amikor egy autó áttért a sávjukba, és frontálisan ütköztek a másik kocsival. A Tények információi szerint a vétkes sofőr túl gyorsan hajtott, majd váratlanul áttért a szemközti sávba, letarolta a család autóját, ami az ütközéstől az árokba repült. 

A balesetet okozó autó ki is gyulladt, a lángoló járműből a tűzoltók mentették ki a sofőrt. 

A másik autóban az apa vezetett, mellette várandós felesége ült, hátul pedig a 3 éves kislányuk. Az apát és a kislányt súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A 38 hetes terhes anya életéért sokáig küzdöttek, de már nem tudták megmenteni. Császármetszéssel világra hozták a babáját, de ő is olyan súlyosan sérült, hogy már nem lehetett segíteni rajta.

Az ütközésben a másik autó sofőrje is szörnyethalt. Azt, hogy miért tért át a szemközti sávba, egyelőre nem lehet tudni. A baleset körülményeit a rendőrök még vizsgálják.

Indexkép: Vladyslav Topyekha képe a Pixabay-en

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja