A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Áprilisban ingyen utazhatnak az alsós diákok a BKK járatain

Vincze Vivien [cikkei] - 2021-04-16
Hétfőtől április végéig, ingyen utazhatnak a 7 és 11 év közötti kisdiákok a budapesti tömegközlekedési járatokon, Karácsony Gergely főpolgármester döntése alapján.
Áprilisban ingyen utazhatnak az alsós diákok a BKK járatain

A Budapesti Közlekedési Központ, a köznevelési intézményekbe az április 19-én visszatérő óvodás és alsó tagozatos gyerekeknek és szüleiknek szeretné megkönnyíteni a kezdést. Az ingyenes utazás célja, hogy a személyes érintkezéseket minimalizálva, minél biztonságosabbá és kényelmesebbé tegyék a tanulóknak a közlekedést.

A díjmentességre való jogosultságot diákigazolvánnyal vagy a személyazonosságot bizonyító egyéb hivatalos okmánnyal lehet igazolni. Az időközben megvásárolt diákbérlet visszaváltására nincs lehetőség, de érvényességi idejüket a BKK 12 naptári nappal meghosszabbítja.

A társaság arra kéri a diákokat és szüleiket, hogy utazáskor mindig legyen a gyerekeknél a kedvezményhez szükséges irat.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja