A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Gyerekdalt énekeltek az ijedt kisfiúnak a tüntetők (videó)

Kercsó Dorottya - 2019-10-30
Egy anya arra kérte a libanoni tüntetőket, hogy ne kiabáljanak olyan hangosan, mert a kisfia megijed tőlük. A tiltakozó fiatalok reakciójára azonban semmiképp nem számított.
Gyerekdalt énekeltek az ijedt kisfiúnak a tüntetők (videó)

Napok óta tart Libanonban az ország gazdasági helyzete miatti tüntetéssorozat. A tiltakozók között hajtott át egy fiatal anya, Eliane Jabbour autójával Bejrutban. Vele volt 15 hónapos kisfia, Robin is.

Nehezen haladtak a tömegben, ő pedig kiszólt, hogy próbáljanak meg kicsit halkabbak lenni, mert a gyermeket nagyon megijeszti a pokoli lárma. Arra azonban nem számított, ami ezután következett: a tüntető fiatalok körbevették az autót, és hogy megnyugtassák a kisfiút, elkezdték énekelni a Baby Shark című gyerekdalt – írja a CNN.

„Teljesen spontán történt az egész. Robin szereti ezt a dalt, gyakran hallgatja otthon is, és mindig nevet közben” – mondta el az édesanya.Az akcióról készült videót feltöltötte a Facebookra is, aminek köszönhetően a férje hamarabb értesült a kalandról, mint hogy személyesen elmondhatta volna neki. A felvétel azóta bejárta a világot.

„A libanoni gyerekek szebb jövőt érdemelnek. Ha felnőve Robin megnézi ezt a videót, tudni fogja, hogy ezek a srácok érte harcoltak” – tette hozzá Elaine.

A Baby Shark című dal 2015-ben jelent meg a YouTube-on, és azóta közel 4 milliárd alkalommal nézték meg. Magyar változata, a Bébicápa alig egy év alatt 3,2 millió megtekintést produkált.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Elaine Jabbour / Facebook

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja