SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az út szélére lökte a gyereket egy szombathelyi asszony, hogy ne gázolja el az autó

Kercsó Dorottya [cikkei] - 2019-10-28
A nő és a rábízott kisgyermek szabályosan keltek át a zebrán, amikor egy autó megállíthatatlanul közelített feléjük. Az asszony, hogy mentse a gyermeket, az út szélére lökte őt, így a kicsi sérülés nélkül úszta meg az esetet.
Az út szélére lökte a gyereket egy szombathelyi asszony, hogy ne gázolja el az autó

Képünk illusztráció!

Eltört a karja annak a szombathelyi nőnek, akit a zebrán szabályosan áthaladva ütött el egy Mercedes. Az asszony egy rábízott, ismerős kisgyermekkel ment át az úton, amikor a baleset történt. Mivel látta, hogy a gázolást már nem tudja elkerülni, az út szélére lökte a gyermeket, így az autó csak őt ütötte el, a kicsinek nem esett bántódása – írja a 112press.hu.

„Kb. 30 kilométeres sebességgel közlekedhettem, a napellenző le volt hajtva, mert pontosan szemből sütött a lenyugvó nap. Az utat figyeltem, amikor megjelent előttem egy rózsaszínű kabát. Azonnal a fékbe tapostam, de elütöttem a hölgyet. Azonnal kiszálltunk segíteni” – nyilatkozta a férfi, és hozzátette, nagyon sajnálja az esetet. Szemtanúk is megerősítették, hogy a gépkocsi nem hajtott gyorsan.

A gyermeket végül a sérült asszonnyal együtt kórházba szállították, oda ment érte az édesanyja.

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Bennian / shutterstock

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja