SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megható látvány fogadta a budapesti mentőket: így védték a gyerekek tanárukat a kíváncsi szemek elől

Németh Noémi [cikkei] - 2019-06-07
A tanárnő védelme a gyerekek saját ötlete volt - kedves történetet osztott meg Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.
Megható látvány fogadta a budapesti mentőket: így védték a gyerekek tanárukat a kíváncsi szemek elől

Nem hétköznapi látvány fogadta a mentőket, amikor egy mozgólépcsőn történt baleset helyszínére érkeztek - írják Facebook-oldalukon.

MEGHATÓ JELENET TANÚI LEHETTEK MA A BUDAPESTIEK

Három pedagógussal érkeztek a fővárosba azok a 10 éves gyermekek, akik sok felnőttnek mutattak rendkívüli példát ma emberségből. 
Egyik kísérő tanáruk annyira koncentrált a metró mozgólépcsőn utazó tanulókra, hogy leérve, maga lépett szerencsétlenül. Elesett és olyan súlyosan megsérült, hogy mozdulni sem tudott. A BKK munkatársai azonnal segítségére siettek és értesítették a mentőket. Gyorsan kiérkező, rutinos bajtársaink a mozgólépcső közepénél jártak, amikor megható esemény szemtanúi lehettek.
A gyerekek épp saját ötletük alapján, félkört alkottak és kabátjaikat, valamint egy takarót tartottak a magasba. Az osztály végül, szinte teljesen elzárta sérülten fekvő tanítónőjét a kíváncsi szempárok százai elől. Amíg a fájdalomcsillapítás és a rögzítés zajlott a kisdiákok együtt és külön-külön is megnyugtatták “Barbi nénit”, hogy jól fognak viselkedni, amíg ő gyógyul. Bajtársaink végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a pedagógust.
Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!

Forrás: Országos Mentőszolgálat / Facebook 
Kép: Free-Photos / Pixabay

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja