A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A VOLÁNBUSZ Zrt. válasza a kismamára rendőrt hívó sofőr ügyében

Németh Noémi - 2017-08-16
Reagált megkeresésünkre a VOLÁNBUSZ Zrt., közleményük valószínűleg sokakat meglep majd.
A VOLÁNBUSZ Zrt. válasza a kismamára rendőrt hívó sofőr ügyében

Tegnap beszámoltunk a sajnálatos esetről, mely során leszállítottak a buszról, majd rendőrt hívtak egy várandós nőre azért, mert a járdaszegélyen ült, mielőtt a buszon helyet foglalt volna.

Pár hónapja egy másik édesanya vádolt meg egy trolivezetőt: állítása szerint a sofőr elszakította 5 hónapos babájától a megállóban, a biztonsági kamera felvételei alapján azonban a BKK szerint egész máshogy történt az eset, mint ahogy a nő elmondta
Akkor rengeteg hozzászólás érkezett és nagyon sokan támadták az anyát. Talán emiatt fogadták a mostani hírt sokan kételkedve: számos olvasó adott hangot kételyeinek az anya állításait illetően.

A VOLÁNBUSZ Zrt. azonban elismerte, hogy úgy történtek az események, ahogyan a kismama állította. A sértett elnézését kérik, a szükséges intézkedéseket pedig meg fogják tenni - tájékoztatásukat változtatás nélkül közöljük:

"A VOLÁNBUSZ Zrt. számára kiemelten fontos a magas színvonalú, utasbarát szolgáltatás biztosítása, amelynek érdekében munkatársaink időről időre konfliktuskezelő tréningeken és egyéb képzéseken is részt vesznek, így sajnálattal értesültünk a jelzett esetről. Természetesen az érintett járművezetőt meghallgattuk, aki elmondta, hogy a jármű üléskárpitjának tisztaságát szerette volna megőrizni, amikor a korábban a megállóhelyen földön ülve várakozó utasokat arra kérte, hogy ne üljenek le az autóbuszon. Az utasok és az autóbusz-vezető között vita alakult ki, ennek korrekt rendezése érdekében történt a rendőrség értesítése. Az eset részletes vizsgálata alapján megállapítottuk, hogy a gépkocsivezető túllépte hatáskörét, és bár a vonatkozó szabályzatnak megfelelően igyekezett elvégezni munkáját, indokolatlanul szigorúan lépett fel az utassal szemben. Viselkedése miatt a VOLÁNBUSZ Zrt. az érintett utas szíves elnézését kéri, az autóbusz-vezetővel szemben a szükséges munkáltatói intézkedéseket Társaságunk megteszi."

Kép (csak illusztráció): Kemenymate / Wikimedia

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja