A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az utcán hagyta 14 hónapos gyermekét egy budapesti nő - őt keresi a rendőrség! (FOTÓ)

Családinet - 2016-09-01
Babakocsiban fekvő tizennégy hónapos gyermekét hagyta az utcán a nő, majd ismeretlen helyre távozott. A rendőrök keresik az anyát.
Az utcán hagyta 14 hónapos gyermekét egy budapesti nő - őt keresi a rendőrség! (FOTÓ)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200-2072/2016. bűnügyi számon kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2016. augusztus 31-én 19 óra 23 perckor érkezett lakossági bejelentés, miszerint Budapesten a XX., Pozsony utcában egy, a bejelentő által nem ismert nő egy babakocsiban kisbabát hagyott az utcán, majd ismeretlen helyre távozott. A kisbabát a mentők megfigyelésre kórházba vitték.

A bevezetett nyomozási cselekmények és adatgyűjtés eredményeként a nyomozók megállapították, hogy a fiatal nő azonos Kósa Renáta budapesti lakossal, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki.

A nő 33 éves, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja váll alá ér, sötét vörös színű.


A képen látható nőt keresi a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Kósa Renáta tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06/20 324-4130-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Frissítés: Megtaláltuk a nőt a Facebookon - tegnapi posztját olvasva valószínűsíthető, hogy szándékosan hagyta magára gyermekét...

Ez lett volna a jobb megoldás, hogy teljesen egyedül hagyja őt?

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja