SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ki erőszakolhatta meg a 2 éves kislányt? Újabb hírek a családjáról

Németh Noémi [cikkei] - 2016-07-07
Sokunkban merült fel a kérdés, amikor értesültünk a két éves kislány megerőszakolásáról, hogy hol lehetett az anyja akkor, amikor ez a hihetetlen szörnyűség megtörtént.
Azóta több hírügynökség is nyomozni kezdett a család után.
Ki erőszakolhatta meg a 2 éves kislányt? Újabb hírek a családjáról

A Velvet és a Blikk információi szerint a kislány anyja egy VI. kerületi gyermekotthonba vitte be a picit, tettét azzal indokolta, hogy nem tud gondoskodni róla, s így szeretne lemondani gyermekéről. A sérülések nyomait a gyermekotthon dolgozói vették észre, ők értesítették a mentőket és a rendőrséget.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) egyelőre nem erősítette meg a híreket, a rendőrségi nyomozásra és a gyermek személyiségi jogaira való tekintettel nem közöltek további információkat az ügyről.

A szomszédok azonban megosztottak néhány részletet a családról.

Szerintük a 20 éves anya akkor indult el a lejtőn, amikor tavaly elvesztette 40 éves élettársát, s így magára maradt két kicsi gyerekével. Az elválást nagyon rosszul viselte: folyton bulizott, gyakran váltogatta partnereit és az alkoholba menekült. Tavasszal összejött egy 18 éves fiúval, majd - miután kitették az önkormányzati lakásból - hozzá is költözött. Új otthonukban 8-an osztoztak 30 nm-en: a 18 éves fiú, a fiú édesanyja és az élettársa, két kis gyerekük, valamint a 20 éves nő két gyermekével - ők éltek együtt ezután az apró, másfél szobás lakásban.

A szomszédok elmondása szerint a fiatal pár rendszeresen hajnalig bulizott a gangon, a gyerekek pedig csak úgy lézengtek körülöttük - nem sokat foglalkozhattak velük. A zene mindig üvöltött a lakásban - talán ezért nem hallotta senki, amikor megtörtént a tragédia, véli egy dühös lakó.

Mielőtt a nő beadta volna a gyermekotthonba kislányát, a szomszédok elmondása szerint tombolt, hisztériázott a gangon, majd ledobta a 2. emeletről a babakocsit, mondván, neki már nem kell. A gyermekotthonból június 29-én már haza sem vihette kislányát, hisz ekkor vehették észre a rajta található sérüléseket. Ahogy korábban megírtuk, a kislány életéért órákon át küzdöttek az orvosok, olyan súlyos támadás érte őt. 

A bejelentés után a rendőrség azonnal a lakásra sietett, ahol órákon át tartott a helyszínelés, ám végül bizonyíték hiányában távoztak. A BRFK szexuális erőszak bűntette miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, ám ennél több információt egyelőre nem adnak ki - szakértők szerint ilyen esetben a tettest mindig a rokonok és közeli ismerősök körében kell keresni. Egyes vélemények szerint személyes bosszú állhat a háttérben, valójában az anyát akarta megbüntetni az elkövető. Ha kiderül, ki tette ezt az elképzelhetetlen rémtettet, akár 22 és fél év börtönbüntetésre is számíthat.

A szomszédok állítása szerint a nő azóta köddé vált, nem tudni, hol tartózkodik - másik gyermekével együtt eltűnt a házból és azóta senki sem látta.

A kép illusztráció: evgeny atamanenko / bigstock.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

Parkinson-kór vagy Parkinson-szindróma? - Ismerjük meg a betegséget!

1977 óta április 11-e a Parkinson-kór világnapja. Magyarországon a becslések szerint közel 20 ezer embert érint, a második leggyakoribb idegi károsodással járó betegség.
A szerkesztő ajánlja