SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nyerj egy gyönyörű tütü szoknyát és gyöngysort kislányodnak!

Családinet [cikkei] - 2015-01-26
A legtöbb kislány imád hercegnős, balerinás, pörgős ruhákban illegni, hacsak lehet csini és szép szeretne lenni. Anyukaként tapasztalhatod, hogy veled is így volt ez, és most kicsi lányod követi a példát, ugyanúgy imádja a szép ruhákat, mint Te annak idején, ha lehetne, még az utcára is ezekben menne, és sírás van, ha le kell venni. Ha hiszed, ha nem, most erre született megoldás!
Nyerj egy gyönyörű tütü szoknyát és gyöngysort kislányodnak!

A minilady.hu webáruház megálmodója is pontosan ismeri ezt a "problémát",  ehhez keresett egy olyan öltözetet, amit a játékon kívül, akár még a hétköznapokon is viselhetnek a kicsi hercegnők. Ha ebben mennek valahova szívesen és gyorsan öltöznek, hisz ilyen gyönyörűségben bárhol klassz megjelenni! :)

Innen jött a webáruház ötlete, ahol eredetileg a Pettiskirt szoknyát, káprázatos csupa fodros tütüt és ahhoz illő kiegészítőket (hajpánt, cipő, fülbevaló, gyöngysor) kezdték el árulni, majd a készleten levő ruhákat igény szerint folyamatosan bővíteni. A minilady.hu kislány ruha webáruház tavaly nyitotta meg virtuális kapuit, mellyel a különlegesebb alkalmi és divatos gyerekruhák iránt érdeklődőket célozta meg az interneten.

A Mini Lady termékei a Pettiskirt szoknyák mellett az elegáns, kényelmes hétköznapi, valamint a kivételesen ünnepi, alkalmi ruhák tárházát rejti magában. A webáruházban kizárólag kiváló színvonalú kollekciókat találhattok meg elérhető áron, folyamatosan megújuló, egyedi és minőségi kínálattal.
A kislányok teljes körű csinos és harmonikus megjelenését biztosítja azzal, hogy a hajbavalótól a cipőkig, felsőktől a szoknyákig, minden egy helyen elérhető.
Megtalálhatjátok a különféle alkalmakra, bulikra, partykra illő,  mégis egyedi ruhadarabot és a hozzá passzoló kiegészítőket, amelyekkel a megérdemelt dicséret garantáltan nem marad el.

A webshop könnyen átlátható és egyszerűen használható, mint egy online ruha katalógus; kényelmesen, kedvetekre böngészhettek a nektek tetsző, divatos kislány ruhák között, amiket pár kattintással meg is vásárolhattok.
A leadott rendeléseket raktárról extra gyorsan, 1-2 munkanapon belül már postázzák is.
Függetlenül attól, hogy melyik magyarországi nagyvárosban, vagy kis településen laktok, a termékek mindenhova eljutnak, s pár napon belül már gyönyörködhettek fülig érő szájú kis hercegnőtökben.

A Mini Lady alkalmi kislány ruha webáruház a számtalan divatos ruha mellett még jó pár extrával is kedveskedik Nektek. 
Rendszeres akciókkal igazán kedvező áron juthattok termékekhez, a folyamatos készletbővítésből felfrissíthetitek gyermekeitek ruhatárát, sőt gyakran tart értékes nyereménysorsolást is a közösségi oldalukon.
Ráadásul a kiválasztott ruhákat ingyen postázza ajánlottan belföldre.

A minilady.hu-tól kockázat nélkül vásárolhattok, mert az összes termékre 100%-os csere és visszavásárlási feltételek vonatkoznak.

A siker garantált a Mini Lady ruháiban.

A webáruház 0-10 éves méretben kínál igényes ruhákat az adott évszaknak és ünnepnek megfelelően, hogy kislányaitok igazi hercegnőként érezzék magukat bármilyen összejövetelen, és mindenkitől elismerést zsebelhessetek be.

További részleteket megtaláltok www.minilady.hu weboldalon, és követhetitek őket a facebook oldalunkon is! 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

A Családinet.hu és a Minilady.hu közös nyereményjátékán 
5 szerencsés nyertes 
egy-egy tütü szoknyát és egy hozzá illő gyöngysort
nyerhet 0-10 év közötti kislányának!

Most az óvodai/iskolai farsangra is megnyerheted kislányod jelmezét nálunk, de akár lehet a mindennapi viselete is a gyönyörű szoknya és a gyöngysor.
Ahhoz, hogy tiétek legyen a nyeremény nincs más dolgod, mint válaszolni a kérdésekre 2015. február 5. éjfélig, és mi másnap (február 6-án) a helyes választ beküldők között kisorsoljuk az 5 szerencsés nyertest, akiket utána e-mailben értesítünk majd a további tudnivalókról.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

Szívtájékon szúrta osztálytársát egy hatodikos lány óra közben Bőnyben

A diák súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

A globális felmelegedés és a szolárium is növeli a melanóma kialakulásának kockázatát

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.
Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Ingyenes gyereknapi programok 2024-ben: több tucat izgalmas rendezvény Budapesten és vidéken

Május utolsó vasárnapján vidám gyerekzsivajjal és kacagással telik meg az ország: ez a nap a gyerekekről szól. Érdemes ellátogatni valamelyik családi rendezvényre - mutatjuk gyereknapi programajánlónkat, melyben ingyenes eseményeket gyűjtöttünk össze. Gyűjteményünk a teljesség igénye nélkül készült, hisz országszerte megszámlálhatatlan helyen tartanak gyereknapi rendezvényt: ha nem találsz hozzád közel esőt a listán, nézz szét a hozzád közel eső városok, települések programajánlói között is!
A szerkesztő ajánlja