SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Vasutas nyári diákmunkákat ajánl, a MÁV-Start

Családinet [cikkei] - 2016-06-17
Vasutas nyári diákmunkákat ajánl a MÁV-Start, a fiatalok vonatokon és balatoni, velencei-tavi pályaudvarokon dolgozhatnak - közölte a MÁV az MTI-vel.
Vasutas nyári diákmunkákat ajánl, a MÁV-Start

Azt írták, hogy a Fürge Diák Iskolaszövetkezettel együttműködve hirdetnek meg pozíciókat jövő hétfőtől. Ügyfélszolgálatos, állomási segítő, a kerékpárok elhelyezését segítő, továbbá hangosbemondó munkatársakat keresnek.

Hangsúlyozták: a MÁV-Start a múlt évhez hasonlóan idén is jelentős utasforgalomra számít a nyári balatoni idényben, ennek zökkenőmentes lebonyolítása érdekében hirdetik meg az állásokat.

A diákok szinte az összes balatoni pályaudvaron, valamint a Velencei-tónál kijelölt nagyobb vasútállomásokon vállalhatnak feladatokat, és nemcsak idényjellegű, hanem folyamatos munkát is kínálnak a fiataloknak - jegyezték meg.

Utóbbi lehetőségről a http://www.mavcsoport.hu/diakmunka oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők, míg a nyári állásokkal kapcsolatban bővebb információ a http://www.furgediak.hu honlapon található, valamint a Fürge Diák Iskolaszövetkezet területi irodáiban kapható - írták, hozzátéve: jelentkezni is ugyanitt lehet.

A foglalkoztatás a Fürge Diák Iskolaszövetkezeten keresztül történik, és előzetes regisztrációhoz kötött. A fiataloknak felkészítés után napi 8-12 órát kell dolgozniuk. Kompetenciaként határozott fellépést, konfliktuskezelést és jó kommunikációs készséget várnak el tőlük, bizonyos munkakörök esetén pedig betöltött 18. életévet és idegennyelv-ismeretet is - olvasható a közleményben.

Ha szeretnél többet megtudni a diákmunka adózási szabályairól, valamint arról, hogy a diákmunka alatt jár-e fizetett szabadság, olvasd el ezeket a cikkeket is:

Fizetett szabadság is jár majd a diákmunka után
A diákmunka vállalásának adózási szabályai

Forrás: MTI
Fotó: donterase/pixabay

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja