A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Demi Moore-t is adoptálták

Singola Edit - 2009-04-24
Régebben szélsőséges dolognak számított örökbe fogadni. Manapság szinte divattá vált, főleg Hollywoodban. Sok sztárpár adoptál, de kiderült, hogy kislányként Demi Moore-t is örökbe fogadták.
Demi Moore-t is adoptálták

Az adoptálás nem könnyű procedúra, nagy felelősséget vállal az, aki gyereket fogad örökbe. Egyre több hírességről derül ki, hogy örökbefogadással jut csemetéhez, sőt nem egy sztárt adoptáltak annak idején. A csinos DeBrad Pittmi Moore is közéjük tartozik. Ugyanis apja még születése előtt elhagyta anyját, mostohaapja azonban lányául fogadta Demit.
Mike Tysont 13 éves korában fogadta örökbe a neves bokszedző, Cus DAmato. Nancy Reagan hat éves korában került az idegsebész Loyal Davis családjához..

Hiába híresek, gazdagok a hollywoodi sztárok, nekik is be kell tartaniuk a törvényeket, az örökbefogadás feltételeinek meg kell felelniük. Igazából a hatóságok nem örülnek az új „hóbortnak”. Viszont a sztárok nagy része már csak ezen az úton alapíthat családot. A karrier mellett ketyeg a biológiai órájuk, és a gyereknevelést nem szeretnék kihagyni. Emellett nemes cselekedett egy kis árva örökbe fogadás, felnevelése. Legalább segítenek az elhmadonnaagyott kicsiken, akiknek talán az életét mentik meg.


Angelina Jolie és Brad Pitt három gyereket adoptált. Családjukhoz tartozik a kambodzsai Maddox, a vietnámi Pax Thien és az etióp kislány, Zahara.

Hugh Jackman két gyereket fogadott magához. Calista Flockhart, Sharon Stone és Meg Ryan is adoptáltak családra, otthonra váró gyerekeket.
Madonna Malawiból már magához vett egy kisfiút., igaz, sokat harcolt érte. A kibírhatatlan afrikai bürokrácia miatt viszont ezután a díva inkább Indiából adoptálna. David Banda, az örökbefogadott fiú mellett az énekesnőnek két vér szerinti gyermeke van: Lourdes és Rocco.
 

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja