SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A nőkben csak egy szexuális tárgyat látnak - leitatták és csoportosan megerőszakolták a fiatal lányt

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-10-12
Figyelem: a cikk a nyugalom megzavarására alkalmas.

Hét fiatal férfi elcsalt egy 19 éves lányt az éjszakában, Palermoban. Leitatták, füves cigarettát is szívattak vele, aztán amikor már öntudatlan állapotban volt, megerőszakolták - és mindezt videóra is vették. Olaszországban a nők elleni erőszak egyre komolyabb méreteket ölt.
A nőkben csak egy szexuális tárgyat látnak - leitatták és csoportosan megerőszakolták a fiatal lányt

/Kiemelt képünk illusztráció/

A földön összegörnyedve fogta magát ott lent, ők meg otthagyták és elmentek inni

A hét fiatal férfi ügye egész Olaszországot felzaklatta. A elkövetők szemernyi emberi érzést sem mutattak azzal a fiatal lánnyal szemben, akit csoportosan megerőszakoltak. 

Hét fiú egy lányt kísér. Ez látszott a térfigyelő kamera felvételén. Hogy mi történt valójában? A srácok Palermoban július 7-én leitatták a 19 éves lányt és egy füves cigarettát is elszívattak vele. A lányt egyébként a társaság 22 éves tagja, Angelo Flores hívta meg, a 7 férfiból egyedül őt ismerte. 

Miután a lány már öntudatlan állapotban volt, elindultak vele az utcákon, és végül egy olyan telephelyre vitték, ahol épp szennyvíztisztító telep épül:
 


 

Ezt követően kezdték meg brutális tettüket, a lány ismerőse pedig felvette a telefonjával, ahogy csoportosan megerőszakolják. Közben alázták és verték is, hogy ne ellenkezzen. 

A következő napokban sem bánták meg tettüket, egymással csetelve tárgyalták ki az esetet, a videó készítője pedig másoknak is átküldte a felvételt, így az egyre több emberhez eljutott. 

A rendőrök megtalálták a ruhadarabokat a fiataloknál, amiket a térfigyelő kamera felvételei alapján aznap viseltek. Flores egyébként egy videóüzenetet is küldött valakinek, akinek elmondta, hogy éppen erőszakolnak egy lányt. A fiatal azzal is hencegett, hogy az áldozatuk mindenre kapható, bármit meg lehet vele csinálni. 

Egyik üzenetében azt írta, hogy a lány a földön összegörnyedve fogta magát "ott lent", mert annyira rosszul volt. Ők azonban a történtek után magára hagyták és elmentek inni. 

A helyi sajtó nyilvánosságra hozta az elkövetők arcképét is - írja a Hvg.

A fiatalok egy cseppnyi együttérzést sem tanúsítottak, úgy viselkedtek, mintha egy állat lett volna. A lány fájdalmas sikolyai ellenére is folytatták az erőszakot. 

Áldozatuk megpróbált segítséget hívni, de nem volt képes arra, hogy telefonáljon. Végül két járókelő vette őt észre, ők értesítették a mentőket is. 

Az áldozat feljelentést tett, a hét fiatalt pedig őrizetbe vették. A hírek szerint az elkövetők munkahely nélküli, esténként az utcán bandázó csapat, tizen-huszonévesek, akik tetkókkal, piercingekkel próbálnak menőzni és a bandázás teszi ki a mindennapjaikat.
 

“Üvöltöttem, hogy hagyják abba, a lábamon sem tudtam megállni, de ők csak folytatták"

Az áldozat nevét a hatóságok nem hozták nyilvánosságra. A lány azonban úgy érezte, meg kell szólalnia az ügyben, közleményében ezt mondta: 

“Üvöltöttem, hogy hagyják abba, a lábamon sem tudtam megállni, de ők csak folytatták. Nem mi vagyunk elrontva, azok a férfiak vannak elrontva, akik a nőkben csak egy szexuális tárgyat látnak és nem egy érző lényt” - mondta. 

Azt is elmondta, hogy azért ment velük, mert egyiküket ismerte, később pedig azt hitte, hogy hazaviszik. Mint mondta, sokan azt javasolták neki, hogy ne tegyen feljelentést, ám úgy véli, soha nem szabad szemet hunyni az olyan esetek felett, amikor a férfiak engedély nélkül nyúlnak egy nőhöz. 

“Olvastam olyan lányokról, akik azok után, ami velük történt, el sem mertek menni otthonról. De miért nekünk kéne otthon maradnunk? Ezeknek az állatoknak kellene otthon maradniuk” - tette hozzá. 

A lány nehéz körülmények között nőtt fel, az apja elhagyta a családját, édesanyja pedig fiatalon meghalt, ezért gyerekotthonba került. Azt üzeni mindenkinek, aki hasonló szenvedésen ment keresztül, hogy legyen erős, mert mindig van megoldás. 

A palermói eset után nem sokkal derült ki, hogy Nápoly egyik külvárosi részében hónapokkal ezelőtt egy fiatalkorú banda megerőszakolt egy 10 és egy 12 éves kislányt, ráadásul ők is videóra vették tettüket. A hatóságok az eset után a családokat biztonságos helyre költöztették. 

A nők elleni erőszak egyre komolyabb méreteket ölt Olaszországban. Felmérések szerint a legveszélyesebb helyek szexuális zaklatás szempontjából: Bologna, Firenze és Milánó. 

Rablások terén Nápoly áll a lista élén, majd Catania, Milánó, Torino és Bari követi. Rómában pedig a kábítószerkereskedelem okoz problémákat. 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
A cukorbetegség egyik gyakori szövődménye, amiről csak kevesen tudnak - A diabétesz és a húgyúti fertőzések összefüggései

A cukorbetegség egyik gyakori szövődménye, amiről csak kevesen tudnak - A diabétesz és a húgyúti fertőzések összefüggései

- A húgyúti fertőzés a leggyakoribb bakteriális fertőzések közé tartozik, amely évente 150 millió embert érint világszerte.1 - A nők 50-60 százaléka élete során legalább egyszer találkozik a betegséggel.2 - A húgyúti fertőzés egyben a cukorbetegség egyik leggyakoribb hosszú távú szövődménye, amely súlyosabb lefolyású és rosszabb kimenetelű a 2-es típusú diabéteszben szenvedő betegek esetében.3 - A 2-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizált emberek 9,4 százalékának volt már húgyúti fertőzése, míg a cukorbetegségben nem szenvedők esetében az előfordulási arány csak 5,7 százalék.4
Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

Semmelweis: a szaglásterápia segíthet a depressziós betegek egy csoportján

A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem kutatói, eredményeiket nemrég a Translational Psychiatry nevű szaklapban publikálták. Évente több mint 700 ezer depressziós követ el öngyilkosságot világszerte, ezért egyre fontosabbá válik a betegség okainak feltárása. A brit UK Biobank adatait felhasználva most több mint 300 ezer, depressziós és egészséges férfi és nő profilját elemezve arra keresték a választ, mely csoportoknál lehet magasabb a depresszió kialakulásának kockázata, és ez mely génvariánsokkal hozható összefüggésbe.
9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

9 lehetséges ok, hogy miért látunk homályosan

A homályos látás gyakori szemészeti panasz. Fiataloknál leggyakrabban a korrigálatlan fénytörési hiba okozza, 40-45 felett pedig a közeli látás elhomályosodása, mely egy természetes fiziológiás folyamat része. A homályos látás ugyanakkor komolyabb szemészeti problémák tünete is lehet. Íme, a homályos látás kilenc lehetséges oka, és kezelési lehetőségei.
"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

"Kukába az élelmiszerpazarlással" - plakáttervező pályázatot hirdet a Nébih Maradék nélkül programja

A Fenntarthatósági Témahét alkalmából "Kukába az élelmiszerpazarlással" címmel indít plakáttervező pályázatot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja. Az április 25-től június 21-ig tartó pályázat során olyan műveket várnak, amelyek figyelemfelkeltő módon szemléltetik az élelmiszerpazarlás problémakörét, hangsúlyozva a fogyasztók egyéni felelősségét. A legérdekesebb alkotások készítőit értékes nyereményekkel díjazzák, valamint műveik a tervek szerint oktatási intézményekben jelennek majd meg országszerte a következő tanévtől.
A szerkesztő ajánlja