SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mit tud kihozni egy belevaló nő egy igazi férfiból? - Hilaria és Alec Baldwin története

Mezei Csongor Andrea [cikkei] - 2023-03-09
Alec Baldwin és Hilaria 2011 februárjában találkoztak először egy New York-i étteremben, a Pure Food and Wine-ban. A történet már a találkozás helyszíne miatt is kalandosnak ígérkezett, ugyanis a vegán étterem sztárséfjének, Sarma Melngailisnak a legendás találkozás után meglehetősen irányt tévesztett az élete, az éttermet 2015-ben bezárták, és Sarma a szerencsejáték-függő férjével együtt eltűnt a városból - kifizetetlen számlákat és zavarodott befektetőket hagyva maga után.
Mit tud kihozni egy belevaló nő egy igazi férfiból? - Hilaria és Alec Baldwin története

Alec Baldwin 2001-ben vált el első feleségétől, Kim Basingertől, és a válás nem sikerült sem csöndesre, sem olcsóra. 2009-re Alec több mint harminc kiló súlyfölösleget szedett fel, és több nyilatkozatában is beszélt arról, hogy nem szeretne a jövőben filmet forgatni, kiégett. Úgy látszott, hogy a férfi kiábrándult az egész világból, még saját magából is.

Alec Ireland nevű lánya a válást követően édesanyjával maradt, és úgy tűnt, hogy a férfinak csak a víg agglegényélet és a cukorbetegség marad: gyűlnek rá a kilók, és gazdátlan szellemhajóként úszik a kérészéletű kapcsolatok tengerén. A válás során kiszivárgott hangüzenetek nem tettek jót Alec hírnevének, állhatatlannak ítélte őt a közvélemény, és a női rajongók elfordultak bálványuktól.

Azon a februári napon azonban megváltozott minden, Hilaria jött, látták, és győzött. Az étterem csakúgy, mint minden este, tele volt celebekkel, Alec pedig Sarma barátjaként időzött a helységben, és persze fogyasztott is.

Amikor a huszonéves lány megállt az ajtónál, Alec odalépett hozzá, és azt mondta: „Meg kell, hogy ismerjem.” A találkozás „fenekestül” felforgatta mindkettőjük életét, augusztus körül már komolyan randevúztak, és 2012-ben a 26 év korkülönbség ellenére össze is házasodtak. Hilaria minden interjún azt állította, hogy a férfi hat hétig csak a kezét fogta meg.

Esküvői szalagjukra a „Somos un buen equipo” feliratot festették  - nagyszerű csapat vagyunk –, és a feliraton megjelenő „csapat” szó már előrevetített valamit abból a Baldwin-áradatból, ami ezután kezdődött. A spanyol feliratú szalag még szerepet kap ebben a történetben, mely a találkozás pillanatától kezdve hömpölyög, szeszélyes kanyarulatokat ír le, olykor leránt valakit a mélybe, azután megint csak ártatlanul folyik tovább, mint a hétköznapok.

Hilaria spanyol anyától és amerikai édesapától született, gyermekkorának egy részét Spanyolországban élte, iskolás éveit pedig már a massachusettsi Bostonban töltötte. Hilaria egyes források szerint Hillary Lynn Hayward-Thomas néven látta meg a napvilágot 1984. január 6-án, és spanyol származása inkább vágyott álom volt, mint a teljes valóság.

Hilaria amerikai nőként építette fel magát, jógaoktató, podcaster és író lett, de pályafutása alatt gyakran hangoztatta spanyol gyökereit, és egzotikus terméket hozott létre saját magából. Társalapítója lett a Yoga Vida jógastúdió láncnak, edzéseket tartalmazó DVD-ket adott ki, és önsegítő könyvet írt az életmódváltásról.

Táncosnői karrierjét egy lábtörés miatt kellett feladnia, de Hilaria-t nem olyan fából faragták, aki egy lábtörés miatt szegre akasztja az álmait. Fiatal lányként legyőzte az anorexia és a bulimia szorítását is.

A szerelem tettekre sarkallta, és igyekezett férjéből minden istenadta tehetséget kihozni. Nem sokáig tétlenkedtek, a jógaoktató Hilaria nagyszabású tervet ötölt ki a közös életükre. 2012-től 2023-ig hét gyereket hívtak életre és nevelnek azóta is.

"Az egyik legszebb dolog, amit a gyermekeim egy nagycsaládban megtapasztaltak, hogy minden új testvérrel együtt nőhet a szív" – ez Hilaria jelszava.

Hilaria a találkozásukkor ismerte Alec-et, mint színészt, hiszen már négyévesen látta őt szerepelni egy filmben. A Working Girl című alkotás egyes részeit az édesanyja nem engedte nézni a kislányának, mert a forró jelenetekhez akkor még túl fiatalnak ítélte…

Húsz év múlva a lány szeretete és lelkesedése új életet lehelt a színészbe, aki ebben az időszakban lefogyott és újra formába jött, visszanyerte férfias sármját és a rajongói számát megháromszorozta. Olyan boldognak látszottak, hogy a barátaik szerint bevilágították a szobát, és a férfi bombaformába került.
 


 


"Őrült családba születtél!"

Alec és Hilaria első gyermeke egy kislány lett, Carmen Gabriela. Alec számára a kislány új esély volt, hiszen Ireland lánya felügyeleti jogáért megsemmisítő csatában harcolt exfeleségével, és alig láthatta őt felnőni. „Őrült családba születtél” - írta Irealand újdonsült húgának, és megígérte neki, hogy mindig mellette lesz, bármi is történjék.

És történtek is a dolgok egymás után, hiszen a szerelmes pár szülőpárrá alakult, és az élet megint új feltételeket teremtett.

Alec, aki egy másik generációt képviselt a közös életükben, sokszor meglepődött azon, hogy Hilaria nem parancsol a gyerekeknek, hanem megbeszéli velük a dolgokat, időnként kompromisszumokat köt, sőt, alkudozik is. Ugyanakkor Hilaria a férjének megengedte, hogy generációs elvárásai szerint a családban ő legyen az „alfahím”, így a férfi végül meg tudott barátkozni Hilaria nevelési stílusával.

Hilaria elmondta, hogy nagy családot szeretne, sok gyereket, és minden gyereknek ugyanakkora szobát gondolt. Hamtons-i otthonok felújítása felért egy építési vállalkozással, és a gyermekáradat az építkezést követően meg is indult.

Carmen Gabriela után Rafael Thomas született 2015-ben, Leonardo Angel Charles 2016-ban, Romeo Alejandro David 2018-ban, Eduardo Pau Lucas 2020-ban, María Lucía Victoria 2021-ben (béranya segítségével), majd Ilaria Catalina Irena 2022-ben. Mind a hét gyermek gyönyörű, édesapjuk vonásai és Hilaria bája, színei keverednek bennük.
 


 


A csodás életet időnként mélypontok törték meg

A házaspár rengeteg csodás élményt és néhány mélypontot is megélt együtt. Hilaria 2019-ben elvetélt. „Nem volt már szívverés” – írta egy bejegyzésében, de hozzátette, hogy otthon szeretet veszi körül, és szerencsésnek érzi magát, hiszen mindig vannak körülötte olyanok, akiknek a szívverése boldoggá teszi.

Azonban mégsem tudta feldolgozni a veszteséget, és férjével együtt lombikprogramba kezdtek, ám ezt a babát is elveszítették. María Lucía Victoria végül béranya segítségével született meg, ám pár hónap múlva a pár egy természetes úton született kisbabának is örülhetett. Hilaria akkori képein látszik, hogy egyszerre szoptatta a két babát, akik szoptatás közben egymás kezét fogják.

A mélypontok túlélésében nagy szerepe volt Hilaria személyiségének. A sokgyerekes anyuka mindig hangoztatja, hogy időt kell találniuk egymás számára. „Mindig flörtölünk” – mondja, és szerinte a férfi-nő kapcsolat alapja az egész család működésének.

Alec egyszerűen szerelmes a feleségébe. A családi videók is erről tanúskodnak: az egyiken érzelmes spanyol szerenádot ad a feleségének, másikon együtt jógáznak. Legutóbbi karácsonyi fotójukon feladták azt a tervüket, hogy minden tökéletes legyen a képen, hiszen valamelyik Baldwin gyerek minden próbálkozás alkalmával vagy sírva fakadt, vagy nem fordult a kamera felé… Végül cinkos nevetéssel felrakták a létrejött bakiparádét, ezzel is vállalva, hogy milyen egy nagycsalád élete.
 


 

Hilaria nem hagyott fel a jógával, vigyáz a család egészségére és jóllétére, ha pedig nincs ideje jógázni, váratlan pillanatokban fordul át fejállásba a hűtő és az étkezőasztal közötti területen, és még alvás közben is képes jógapozíciót felvenni.


Kitartottak egymás mellett a nehézségekben is

2020. decemberében Hilariát azzal gyanúsították meg, hogy vétkes kulturális kisajátításban, spanyol öröksége csak játszma, figyelemfelkeltés. A vád nem volt bűnügyi jellegű, azonban mégis súlyos tehernek bizonyult, a nő teljes identitását kérdőjelezte meg. A közösségi média egyre gyakrabban vágta a fejéhez, hogy spanyol akcentusa kimódolt, származása koholt. Alec támogatta feleségét a hadjárat alatt, és ennek hatására Hilaria vissza tudott térni a médiába és megvédte magát. „A szüleim két kultúrában neveltek fel” – írta, és bocsánatot kért azoktól, akik félreérthették a jelzéseit.

Egy kisebbségi kultúra kisajátítása ellentmondásos vádnak tűnhet, hiszen ki vágyik egy elnyomott közösség tagja lenni? Ennek lényege, hogy ha valaki kulturális elemeket emel ki annak összefüggéseiből – például csak az akcentust, vagy bizonyos ünnepi szokásokat –, akkor eltorzul vagy elvész a kultúra egésze, a domináns kultúra ezeket egzotikumként, kisebbítve, bagatellizálva kezdi kezelni. Az utánzó villoghat egy kultúra izgalmas elemeivel, miközben annak elnyomottságát nem kell megélnie, ez pedig sértheti azokat, akik szembesülnek a kultúrájuk általi hátrányokkal is.

Hilaria nehézségeinek legyőzése után Alec számára is nehéz idők következtek. Rust című filmjének forgatása közben a színész elsütött egy kellékfegyvert, amivel megölte a film operatőrét, Halyna Hutchinst. A férfi komoly vád elé került, Robert Shilling, a kerületi ügyészség nyomozója szerint a színész a családjával, feleségével beszélt telefonon, miközben a kellékfegyver kezelésére próbálták őt oktatni. Az ügyész szerint ha a színész figyelt volna az oktatóra, játékból sem fogott volna fegyvert olyan emberre, akit nem akart lelőni.

Hilaria kitartott Alec mellett ezekben az időkben is, és támogatta, ahogy csak tudta. Ha kiment az utcára, egy Szimpátia szöveget viselő óriási sárga pulóverbe bújt, így adva jelét érzéseinek. Az eljárás még nem zárult le, bár úgy tűnik, hogy a színész peren kívül meg tud majd egyezni az áldozat családjával.

„Ő a legokosabb, legcsodálatosabb és legszebb nő, akivel valaha is találkoztam" – mondta Hilariáról a férfi. 2022-ben megszületett a hetedik baba is, a legkisebb Baldwinito, 2023-ban pedig a nyolcgyerekes apuka nagypapává is avanzsál.

A pár válásáról minduntalan felröppennek a hírek, melyre ők általában egy újabb gyermek születésével válaszolnak…

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja