SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Hogy tudnám megkívánni a kövér feleségem?" - Megcsalt a férjem, mert nem tartottam a diétát

Tóth Nikolett [cikkei] - 2022-08-31
Tudtam, hogy előbb-utóbb baj lesz a súlyomból, hogy a kapcsolatunk emiatt romlott meg. De azt sose gondoltam volna, hogy ennyire megaláz! Szerinte megérdemeltem, és ez a tanulópénz, hogy lefogyjak. És a kislányunkkal most mi lesz?
"Hogy tudnám megkívánni a kövér feleségem?" - Megcsalt a férjem, mert nem tartottam a diétát

Merjetek kilépni a kapcsolatból, én nem mertem és ez volt a hibám!

Bernadett sosem volt az a tipikusan vékony lány. Kálváriáját azért meséli most el, mert úgy érzi, hogy igazságtalanul bánt vele a férje, és szeretné, ha túlsúlyos nőtársainak nem kellene átélnie azt, amit neki kellett. Azt üzeni mindenkinek: "Merjetek kilépni a kapcsolatból, ha úgy érzitek, hogy a párotok nem fogad el titeket úgy, ahogy vagytok!"

Hol is kezdjem? - fog bele a történetébe Bernadett. 

Az a baj, hogy már tényleg nem tudom, hogy mi volt igaz és mi volt megjátszás. De őszintén remélem, hogy nem derül ki több megalázó dolog, mint ami eddig...

A párommal a munkahelyünkön ismerkedtünk meg. Ő már régebb óta ott dolgozott, amikor én odakerültem asszisztensnek. Ő magasabb pozícióban dolgozott és ez imponált nekem. Sosem voltam az a tipikus szép lány, és vékony sem voltam soha, emiatt az önbizalmammal is mindig voltak problémák. Így nem is gondoltam, hogy tetszenék neki, sőt, azt sem, hogy észrevesz, vagy hogy egyáltalán megtanulja a nevem. 

Aztán egyik nap munka közben csak úgy a semmiből odaszólt nekem: "Detti, ide tudnál jönni egy kicsit?" Detti, Detti, Detti. Lüktetett a fejemben a hangja. Azt akarta tudni, hogy mit csinálok munka után. Azt hittem, hogy rám akar sózni még egy rakás munkát, és csak később akar hazaengedni. Kiderült, hogy egészen más terve van. 

Ott maradtam munka után és beszélgettünk. Aztán megkérdezte, hogy meghívhat-e egy kávéra. 

Megjegyzéseket már akkor is tett a külsőmre, de úgy csinálta, hogy az vicces is legyen, szóval nem tudtam hova tenni, hogy ezen most nevetnem kéne-e, vagy sem. Mármint így akar udvarolni? Vagy meg akar bántani, vagy mi a terve? 

De úgy tűnt, tényleg bejövök neki. 


"HÁJ"-nak és "GOMBÓC KISASSZONY"-nak becézett

Ennyi idő elteltével már nem szégyellem bevallani, miket műveltünk az irodában. Rendszeresen szerelmeskedtünk, de úgy, ahogy a legvadabb filmekben lehet látni. Az volt a legjobb az egészben, hogy a többiek erről semmit sem tudtak. 

Olyanokat súgott a fülembe, hogy milyen izgatóak a vastag bokáim, és milyen jó dugni egy ilyen húsos csajt. 

Az események aztán felpörögtek: egy év után összeházasodtunk. 

Mindig tett megjegyzéseket a súlyomra, de inkább szexisebb értelemben, bár nekem néha sértő volt. Amikor ezt felvetettem neki, mindig elhajtott, hogy ugyan már, ez nem bántás. 

Úgy köszönt például, hogy háááj, mintha angolul mondaná, hogy hi. 

És mindenki előtt úgy hívott, hogy az ő gombóc kisasszonya...


Nem tudom, hogy nem vettem észre, hogy csal, egy sovány csajjal

Amikor megszületett a kislányunk, Bella, akkor még jobban meghíztam. A terhesség után rajtam maradt 10 kiló, amit nem tudtam leadni, ráadásul az eredeti súlyom sem volt kevés. 

A férjem azt mondta, fogyózzak, diétázzak. 

Megpróbáltam. De tényleg. Viszont nem tudtam a kicsi miatt minden nap tartani a diétát. Olyankor mindig azt mondta nekem, hogy csalódott, és hogy miért mondom, hogy diétázok, mikor nem is, mert csalok. És hogy ennek nem lesz jó vége. 

Nem kellett sok időnek eltelnie a szülés után, neki már szeretője lett. Persze én csak hónapokkal később tudtam meg, egy közös kolléganőnktől. Mivel én otthon voltam a kicsivel, nem láttam, mit művel bent a munkahelyén. De sajnos lebukott. A kolléganőnk rájuk nyitott véletlenül. 

Ugyanúgy bent csinálták, mint ahogy akkoriban én is vele. Ráadásul a csaj valami fitness bajnok. Rohadt jól néz ki. Állítólag. 


Mégis mit gondoltál, meddig bírom ki egy kövér feleség mellett? 

Amikor szembesítettem azzal, hogy mit tett, csak annyit válaszolt: "Nem én csaltalak meg téged, hanem te engem azzal, hogy nem tartottad a diétát. Mégis mit gondoltál? Meddig bírok együtt lenni egy hájas feleséggel?"

Leírhatatlan az érzés, amit most érzek. Borzasztóan szégyellem magam, és az sem nyugtat meg, hogy azt mondják: ne foglalkozzak vele. Mert legbelül úgy érzem, igaza van. Hogy nézek ki? Jelenleg pszichológushoz járok, aki segít abban, hogy elfogadjam önmagam, és hogy le tudjam zárni a múltat. Persze a kislányunk egy életre összeköt majd, de remélem, hogy ezután jobban fogok majd választani. Már ha lesz olyan férfi, aki velem képzeli el az életét...

Indexkép (képünk illusztráció): Anja-#pray for ukraine# #helping hands# stop the war képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja