SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Már Magyarországon is kapható a P&G új Oral-B Enamel Regeneration fogkrémje, amely a fogzománc szerkezetének helyreállítását és megőrzését szolgálja

Családinet [cikkei] - 2023-03-30
 [X]

A fogak ásványianyag-tartalma folyamatosan változik, azonban az anyag vesztesége és beépülése általában egyensúlyban van. Nem megfelelő körülmények esetén ez az egyensúly felborul, és a fogak veszítenek ásványianyag-tartalmukból (demineralizáció), ami fogszuvasodáshoz vezethet. Az Oral-B most hazánkban is bevezette az elmúlt évek legnagyobb innovációját, az Oral-B Enamel Regeneration zománcregeneráló fogkrémet, amely a fogzománc remineralizálásának fokozásával segít helyreállítani és megőrizni a fogak ásványianyag-tartalmát.
Már Magyarországon is kapható a P&G új Oral-B Enamel Regeneration fogkrémje, amely a fogzománc szerkezetének helyreállítását és megőrzését szolgálja

A fogzománc ásványianyag-veszteségének oka a száj pH értékének változása. A pH csökkenés hátterében több tényező szerepelhet. A nem megfelelő szájhigiéné esetén a lepedékben lévő baktériumok savakat termelnek, amelyek hatására a fogzománc veszít ásványianyag-tartalmából. Amikor a savas környezet megszűnik, az ásványok visszaépülnek a fogzománcba és az regenerálódik (remineralizáció). A baktériumok savtermelését a finomított szénhidrátok, cukrok fogyasztása tovább fokozza és a rossz szokások, mint például a fő étkezések közötti nassolás növelik a savas periódusok idejét. Bizonyos ételek és italok, például sportitalok, energiaitalok, alkoholos italok eleve savas pH értékűek, míg egyes gyógyszerek megváltoztathatják a nyál mennyiségét és/vagy összetételét, amely szintén ronthatja a fogak regenerációs képességét. A probléma minden korosztályt érint, gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

Amennyiben a fogzománc regenerációjához nem megfelelőek a körülmények, a fogzománc meggyengül, elvékonyodik, ez idővel fogérzékenységhez vagy fogszuvasodáshoz vezethet. Ha a fogzománc teljesen eltűnik, többé nem nő vissza. Az ásványianyag csökkenése és így a fogzománc vesztesége azonban megelőzhető.

Az új Oral-B Enamel Regeneration fogkrém segíti a fogak remineralizációját.

„A P&G-nél mindig úttörők voltunk. Mi voltunk az első cég, amely fluoridos fogkrémet készített, és szintén elsőként vezettünk be ón-fluoridos fogkrémet. – állítja Krubl Yvette, a vállalat kommunikációs vezetője. – Ma mi vagyunk az első olyan vállalat, amely kifejlesztett egy olyan, a fogak számára optimalizált ón-fluorid formulát, amely képes helyreállítani a fog ásványianyag-tartalmát.”

Oral-B Enamel Regeneration

Az új Oral-B Enamel Regeneration zománcregeneráló fogkrém aktívan helyreállítja a fogak ásványianyag-tartalmát, meghosszabbítva ezzel a fogak élettartamát. Az Enamel Regeneration ionos komplex technológiát alkalmaz, egyedülálló formulája a citrát, az ón és a glükonát kombinációjának speciális keveréke, amely lehetővé teszi a fogzománc regenerációját.

A P&G új fogkrémje egyrészt erősíti a fogakat, remineralizálja a fogzománcot, másrészt megakadályozza a demineralizációt azáltal, hogy napi kétszeri fogmosással 24 órás védelmet biztosít a fog anyagvesztesége ellen.

Nemcsak a fogakat, a környezetet is óvja

Az új Oral-B Enamel Regeneration újrahasznosítható tubusban került bevezetésre, amely újabb lépés a Procter & Gamble azon kötelezettségvállalásában, hogy 2030-ra termékeit 100%-ban újrahasznosítható vagy újrafelhasználható csomagolásban kínálja. Az újrahasznosítható HDPE (nagy sűrűségű polietilén) tubusra való átállás a vállalat többi szájápolási márkáinál is bevezetésre kerül 2025-ig. A fogkrém papírdoboza FSC-tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz fenntartható erdőgazdálkodási szabványok szerint készül.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

"Sosem főznek és nem engedik az unokámnak, hogy csokit egyen": Bele lehet-e szólni a fiatalok életébe? - Juci néni gondolatai

Ha nem esznek csokit, hát nem esznek. Ha rendelik az ebédet, hát rendelik. Látom, hogy a mai fiatalok másképp nevelik a gyerekeiket. Egyes dolgokban szigorúbbak és más dolgokban meg engedékenyebbek, mint amilyen én voltam. Néha persze jólesne ezt megmondani nekik, hogy én mit csinálnék másképp, de megtanultam, hogy okosabb dolog, ha csendben maradok. 
Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

"Az apám a saját nőgyógyászom, és ő közölte velem, hogy baj van" - kiakadtak a TikTokon a fiatal lány követői

Minden nő tudja, hogy a nőgyógyász kincs. Ez egy bizalmi viszony, így nem csoda, hogy olyan embert szeretnénk választani, aki szimpatikus, aki tudja kezelni az esetleges betegségeinket és aki felkészít a szülésre. Egy fiatal lány éppen ezért a lehető legközelebbi személyt választotta erre a nemes feladatra, aki nem más, mint az édesapja.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja